Overzicht

We hebben momenteel geen artikelen meer van lg, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Koelkast nodig? Kijk dan eens bij het aanbod van LG

Als je een nieuwe koelkast of vriezer nodig hebt, is een koelkast van het innovatieve, technologische bedrijf LG een goede keuze. Het aanbod van LG omvat onder andere een handige LG koelvriescombinatie, maar je kunt bij LG ook terecht voor een LG Amerikaanse koelkast. Wist je bovendien dat LG ook magnetrons en televisies verkoopt?

Waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe koelkast of vriezer

Een nieuwe vriezer of koelkast kopen is in de praktijk moeilijker dan het in eerste instantie lijkt. Wanneer je je in het aanbod met LG koelkasten en vriezers gaat verdiepen, zul je merken dat er veel verschillende specificaties zijn waar je rekening mee moet houden. Het blijft echt niet alleen maar bij de keuze tussen een LG koelkast in het zwart of wit.

Grootte van de koelkast

Hoe groot moet je koelkast zijn? Zoek je een echte grote koelkast van 250 liter of meer? Dan kom je waarschijnlijk uit bij een LG Amerikaanse koelkast. Voordeel van een Amerikaanse koelkast is dat deze koelkasten in veel gevallen een waterdispenser hebben. Met een LG koelkast met waterdispenser heb je direct lekker koud water tot je beschikking. Een LG koelkast met waterdispenser is dus een geweldige luxe! Nou weten we bij wehkamp en LG ook wel dat niet iedere keuken geschikt is om er een heel grote koelkast in te plaatsen. Daarom kun je bij LG ook terecht voor koelkasten met een koelruimte die kleiner is dan 250 liter.

De LG door cooling koelkast en de LG door in door koelkast

De door cooling koelkast van LG brengt de koelkast na openmaken heel snel weer op de juiste temperatuur. Het systeem van een LG door in door koelkast maakt het mogelijk om etenswaren in de koelkast eenvoudig te pakken zonder dat je daarvoor de gehele deur moet openmaken.

Een LG ijskast zonder ijs

Het is best vervelend als je na een bepaalde tijd je hele koelkast of vriezer moet ontdooien, omdat er ijsvorming in het apparaat is ontstaan. Gelukkig is daar tegenwoordig een oplossing voor bedacht: de LG no frost koelkast. Hierdoor ontstaat er geen ijs meer in de LG koelkast.

Energie-efficiëntie

De no frost koelkast, door cooling koelkast en door in door koelkast hebben met elkaar gemeen dat het eten in de koelkast langer vers blijft en dat de apparaten minder energie verbruiken. Je ziet dat ook terug aan het zeer goede energielabel van deze koelkast.

Met of zonder vriezer

Iets anders om rekening mee te houden als je een nieuwe koelkast zoekt, is dat LG koelkasten met of zonder vriezer te koop zijn. Een LG koelvriescombinatie is heel handig, omdat je dan niet nog een aparte vriezer hoeft aan te schaffen.

Jouw nieuwe LG koelkast morgen al bij je thuis

Weet je al welke koelkast het gaat worden? Bestel dan de koelkast vandaag nog en je hebt het apparaat morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.