AEG keukenmachines & mixers

AEG is een leider in huishoudapparaten, ontwikkelt op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, dit in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk gebruik, met producten zoals keukenmachines en mixers.

1 resultaat
nieuwste collectie

1 resultaat

AEG keukenmachines & mixers

Of je nou je favoriete cake gaat bakken of een vier gangen diner wilt voorbereiden. Keukenmachines en mixers zijn onmisbaar in de keuken. De keukenmachines en mixers van AEG bieden jou de juiste hulp bij het koken en bakken. De machines zijn gemakkelijk in gebruik zodat jij snel en eenvoudig de lekkerste gerechten op tafel zet.

Krachtige keukenmachines

AEG heeft keukenmachines ontwikkeld die erg krachtig zijn. Door de 1000W motor kan de machine namelijk gemakkelijk jouw producten kneden, opkloppen enzovoort. Naast het gebruiksgemak hebben de keukenmachines ook een stralend design. Een echte eyecatcher die in elke keuken thuis past.

Diverse accessoires

De keukenmachines en mixers van AEG worden bijna allemaal geleverd met diverse accessoires. Accessoires die jou nog meer hulp bieden in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een garde en vlakke klopper waarmee je gemakkelijk aardappels kunt pureren of slagroom kunt kloppen. Voor elk gerecht hebben de keukenmachines wel een oplossing.

Vaatwasser bestendig

Erg gemakkelijk, de meeste AEG keukenmachines en mixers zijn vaatwasser bestendig. Zo hoef jij geen uren te spenderen aan het schoonmaken van je keukenmachine. Zet na het koken of bakken de onderdelen in de vaatwasser en geniet van je eigen kookkunsten.

Bestellen

Kun jij wel wat extra handen gebruiken in de keuken? Als je jouw favoriete keukenmachine vandaag voor 23:59 uur bestelt heb je hem waarschijnlijk morgen al in huis, eetsmakelijk!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.