Keukenmachines & mixers

Sommige dingen klop je makkelijk even met de hand. Maar als je erg lang moet kloppen of het moeilijk te mixen is, dan is een mixer toch wel fijn! We hebben mixers voor je van onder andere merken als Philips, Kenwood en Tefal. Eiwitschuim kloppen wordt een eitje met onze handmixers!

191 resultaten
nieuwste collectie

191 resultaten

Mixer

Ben je op zoek naar een goede mixer? Wij hebben verschillende soorten voor je in ons assortiment. Een handmixer leent zich het beste voor mengen, roeren, kneden en kloppen. Een staafmixer is vooral geschikt voor werkzaamheden op het gebied van pureren, snijden en mengen. Ook het crushen van ijsblokjes is mogelijk met een staafmixer. Wij bieden je merken als Braun, Kenwood, Bosch, Dualit en Philips. Het kan dus haast niet missen of er zit een ideale mixer tussen voor je. Bedenk vooraf naar welk type jouw voorkeur uitgaat, hoeveel vermogen je nodig hebt en of er nog andere specificaties zijn die meespelen bij jouw keuze. Uiteraard is je budget ook belangrijk. Daarom kun je bij ons heel eenvoudig selecteren op de prijsklasse die jij wilt zien. Geef je de nieuwe mixer een prominente plaats op het aanrecht? Dan kun je ook nog selecteren op de kleur die het apparaat heeft. Mooi toch, zo’n extra stijlelement waar je eveneens mee kunt mixen?

Kies je ideale mixer

We hebben een heel geavanceerde mixer voor je waar maar liefst 20 standen op zitten, maar ook een exemplaar dat zo basic is dat er gewoon één stand op zit. Alles daartussen kun je ook selecteren, net als het vermogen dat de mixer heeft. Voor stevige mixklussen heb je immers wel wat meer power nodig dan voor simpele. Sommige modellen, zowel hand- als staafmixers, hebben ook een mengbak en andere accessoires voor je. Ook als je zo’n complete set bij je mixer wilt, ben je bij ons aan het juiste adres!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.