Bosch inbouwkoelkasten

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Nieuwe koelkast nodig? Bestel een van onze Bosch inbouwkoelkasten

Koelkasten gaan gemiddeld 10 tot 15 jaar mee. Heb je je koelkast vele jaren met veel plezier gebruikt, maar is het apparaat nu toch echt aan vervanging toe? Dan zit je bij wehkamp goed. Wij hebben namelijk een mooie collectie Bosch inbouwkoelkasten.

De juiste afmetingen bepalen

Je nieuwe inbouwkoelkast moet wel in je keuken passen. Daarom is het van groot belang om de gewenste afmetingen vast te stellen. Dit doe je door de lengte, de breedte en de diepte van je oude koelkast op te nemen. Omdat deze koelkast in ieder geval in je keuken past, houd je deze maten aan bij het bestellen van een nieuwe koelkast. Zo weet je of je er goed aan doet een Bosch inbouw koelkast van 178 cm of een Bosch inbouw koelkast van 88 cm aan te schaffen.

Een Bosch inbouw koelkast zonder vriesvak of met vriesvak

Heb je een grote vriezer? Koop dan een Bosch inbouw koelkast zonder vriesvak. Je hebt immers al genoeg opbergruimte voor je bevroren etenswaren. Heb je geen grote vriezer of heb je eigenlijk altijd te weinig opbergruimte voor je bevroren etenswaren? Bestel dan een Bosch inbouw koelkast met vriesvak. Ook handig als je vriezer in de schuur staat en je ook een kleine vriezer in de keuken wil hebben.

Ga voor duurzaam met A+++

Duurzaamheid is steeds belangrijker, ook als je een nieuwe koelkast aanschaft. Wil je een duurzame koelkast kopen? Bestel dan een Bosch inbouw koelkast A+++. Dit is een zeer goed energielabel.

Jouw favoriete koelkast bestellen

Door onze inbouwkoelkasten van Bosch met elkaar te vergelijken, kom je er vanzelf achter welk exemplaar het beste bij jou past. Bij wehkamp bestel je binnen enkele minuten een Bosch inbouw koelkast met sleepdeur.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.