Inbouwkoelkasten

Een koelkast is meestal één van de grootste apparaten in je keuken en neemt dus aardig wat ruimte in beslag. Door een inbouwkoelkast te nemen, kun je dus een hoop ruimte besparen. Laat staan hoeveel ruimte je bespaart met een koel-/vriescombinatie! Bekijk al onze inbouwkoelkasten van onder andere Pelgrim en Siemens.

3 resultaten
nieuwste collectie

3 resultaten

Inbouwkoelkast

Is het tijd voor een nieuwe inbouwkoelkast? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben tientallen verschillende soorten voor je van topmerken als Siemens, Whirlpool, AEG en Bosch. Er zit dus vast en zeker een exemplaar tussen dat helemaal geschikt is voor in jouw keuken. De details van de inbouwkoelkast maken vaak het verschil tussen wel of niet kopen. Hoe groot de koelkast is bijvoorbeeld. En of hij beschikt over een vriesvak of juist niet. Ben je bewust bezig met het milieu en je energierekening, dan kun je ook voorselecteren op de energieklasse. Zo weet je zeker dat je alleen de inbouwkoelkasten ziet die het label A+ of zelfs A++ hebben. Uiteindelijk kom je dan vanzelf uit bij jouw ideale model!

Ga je voor een grote of kleine koelkast?

Van 106 tot 228 liter koelinhoud: bij ons vind je inbouwkoelkasten in allerlei afmetingen. De inhoud van de vriesruimte, als die er al in zit, is meestal 17 of 18 liter. Wil je liever geen apart vriesvak in je inbouwkoelkast, dan kun je ook daar eenvoudig met een vinkje een voorselectie in maken. Je ziet het: wehkamp.nl biedt je volop keuze als je een nieuwe koelkast wilt kopen. Zelfs met je budget houden we rekening, want we bieden je een optimale prijs/kwaliteitverhouding. En je kunt heel eenvoudig de maximumprijs aangeven die je wilt betalen, dan komen de geschikte varianten direct tevoorschijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.