Inbouw vaatwassers

20 resultaten
aanbevolen

20 resultaten

Nooit meer afwassen? Bestel een inbouw vaatwasser bij wehkamp

Je hebt een heerlijke avond gehad. Lekker eten, heerlijke wijn én gezellige mensen. Door al die positieve energie en gezelligheid kun je er weer helemaal tegenaan! Tot je de stapel vuile vaat ziet. Geen zin om af te wassen? Bestel dan een vaatwasser bij wehkamp. Ook handig als jouw vaatwasser na vele jaren trouwe dienst helaas is afgeschreven.

Verschillende soorten inbouw vaatwassers

Bij het kopen van een inbouw afwasmachine heb je de keuze uit diverse modellen. We zetten de drie keuzemogelijkheden hieronder voor je op een rijtje.

De half geïntegreerde vaatwasser

De half geïntegreerde afwasmachine is een vaatwasser met frontpaneel. Bij deze vaatwasser zit het bedieningspaneel aan de voorzijde. Dat betekent dat het bedieningspaneel zichtbaar is. De rest van de vaatwasser is wel bedekt met een frontpaneel.

De onderbouw vaatwasser

Een onderbouw vaatwasser wordt onder je keukenblad geplaatst. Deze vaatwasser heeft dan ook geen frontpaneel. Je kunt de vaatwasser van buitenaf bedienen, gewoon met de deur dicht.

De volledig geïntegreerde vaatwasser

De volledig geïntegreerde vaatwasser heeft een bedieningspaneel aan de binnenzijde van het apparaat. Je vindt het paneel op de bovenste rand van de deur. Het deurpaneel van de vaatwasser is gelijk aan de keukenkastjes. Hierdoor zie je aan de buitenkant niet dat het een vaatwasser is.

Een inbouw vaatwasser kopen: waar moet je op letten?

Een afwasmachine inbouw kopen? Dan zijn er enkele zaken waar je op moet letten. Wij zetten deze voor je op een rijtje.

De afmetingen

Je nieuwe vaatwasser moet natuurlijk wel in je keuken passen. Controleer daarom altijd de maten van je nis en het frontpaneel. Heb je een kleinere nis? Bestel dan een kleine vaatwasser inbouw of een extra smalle vaatwasser inbouw, zoals de inbouw vaatwasser 45 cm. Tip: meet de nis waar je vaatwasser moet komen op de millimeter op. Alleen zo weet je zeker dat jouw nieuwe vaatwasser hier netjes in past.

Het model

Een half geïntegreerd model, een onderbouw vaatwasser of toch een volledig geïntegreerde afwasmachine? Dat kies je helemaal zelf! Door vooraf te bepalen voor welk model je wil gaan, wordt jouw zoektocht naar een nieuwe vaatwasser een stuk gemakkelijker.

Energiezuinigheid

Het energielabel van een vaatwasser vertelt je hoe energiezuinig het apparaat is. De meeste nieuwe vaatwassers hebben een A+, een A++ of een A+++ energielabel. Bepaal voor jezelf welk energielabel jouw nieuwe vaatwasser moet hebben.

Geluidsniveau

Geen zin in gorgelende vaatwassergeluiden op de achtergrond? Controleer dan het geluidsniveau van jouw nieuwe afwasmachine inbouw. Goed om te weten: vandaag de dag zijn de meeste vaatwassers lekker stil. Je kunt dus ook een goedkope inbouw vaatwasser bestellen zonder last te hebben van die vervelende achtergrondgeluiden tijdens het wassen van je vaat.

Het merk

Gebruik je nu een vaatwasser van het merk Miele en ben je hier erg tevreden mee? Dan kun je ervoor kiezen om weer een Miele vaatwasser inbouw te kopen. Liever het merk AEG? Bestel dan een AEG vaatwasser inbouw bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.