Princess ijsmachines

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Princess ijsmachine voor heerlijk zelfgemaakt ijs

Heb je zin in zelfgemaakt frambozen- of citroenijs? Zelf ijs maken met een ijsmachine van Princess is een feest. Binnen de kortste keren heb je 2 liter zelfgemaakt schepijs. Of je nu een zelfvriezende of een niet-zelfvriezende ijsmachine aanschaft, een Princess ijsmaker in huis geeft een vrolijk tintje aan je dag. Vergelijk onze smaakvolle ijsmachines en sla je slag!

Niet-zelfvriezende ijsmachine van Princess: de ijsbeker moet eerst in de vriezer

Wist je dat de Romeinen al ijs maakten van sneeuw en fruit? In de dertiende eeuw nam ontdekkingsreiziger Marco Polo het Aziatische recept mee naar Italië. Deze eeuwenoude lekkernij maak je eenvoudig in je eigen keuken. Bekijk de Princess 282605 in onze webshop. Met de bijbehorende ijsbeker fabriceer je anderhalve liter ijs in één keer. Belangrijk: plaats de ijsbeker eerst minstens 8 uur in je diepvries. Vervolgens giet je je ijsmengsel in deze ijskoude beker. Bijvoorbeeld een mengsel van suiker, melk, room en eieren. De machine doet het werk en jij krijgt een bak met romig ijs.

Zelfvriezende ijsmachine van Princess: inclusief vriescompressor

Kijk ook eens naar onze Princess ijsmachine Deluxe 282604. Dit automatische apparaat met lcd-display en timer heeft een ingebouwde vriescompressor. Het is dus niet nodig om de ijsbeker vooraf in je diepvries te doen. Wil je een lekker toetje op tafel zetten? Deze luxe Princess ijsmaker bezorgt je 2 liter ijspret, genoeg om met je gezin of vrienden van te genieten. Start de Princess ijsmachine met een druk op de knop. Na het volautomatische draaiproces heb je een heerlijk dessert. Maken we jou ook blij met broodbakmachines en foodprocessors?

Vergelijk de diverse ijsmachines

Heb je zin in een verfrissende cocktail? Neem onze Princess ijscrusher onder de loep. Dit handige apparaat vermaalt ijsklontjes tot gecrusht ijs. Kies jij een Princess ijsmaker zonder ingebouwde vriescompressor? Of ga je voor een Princess ijsmachine Deluxe? Geniet van je zelfgemaakte ijs!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.