Hak- en snijapparaten

Vaak ben je tijdens het koken de meeste tijd kwijt aan de mise en place: het voorbereiden en snijden en hakken van de ingrediënten. Maar nu niet meer! Een snijmachine zorgt ervoor dat de mise en place binnen no time klaar is. Ontdek al onze snijmachines en bestel ‘m vandaag nog!

17 resultaten
aanbevolen

17 resultaten

Snijmachine

Natuurlijk kun je met de hand ook allerlei etenswaren snijden, maar met een snijmachine gaat het een stuk sneller. Bovendien kun je daarmee heel nauwkeurig de fijnheid afstemmen waarmee je het eten gesneden wilt hebben. Hakken en snijden is iets wat de meeste snijmachines bij wehkamp.nl allebei kunnen. Maar er zijn ook elektrische messen die alleen kunnen snijden. Of een snijmachine voor kaas of worst, zoals je die ook kent van de versafdeling van de supermarkt, of van de slagerij of delicatessenzaak. Ook een speciale saladesnijder hebben we voor je in ons assortiment. Bij ons vind je dus altijd wat je zoekt. Welke snijmachine je ook in gedachten hebt.

Waar moet je op letten bij een snijmachine?

Bij een snijmachine waarmee je plakken kunt snijden, is het belangrijk om te kijken of je de snijddikte kunt instellen. Bij de Severin AS3953 snijmachine kan dit traploos tot 20 mm dikte. Naast dit merk hebben we ook producten van Moulinex, Philips, WMF en Waves voor je om uit te kiezen. Met een gecombineerd snij/hakapparaat kun je niet alleen uien en andere groenten snijden, maar ook kruiden en noten hakken. De vitamines en andere voedingsstoffen blijven daarbij goed behouden. Meestal kun je zelf aangeven hoe snel je wilt snijden of hakken, al hebben sommige snijmachines maar één stand. Dankzij de krachtige motor die de snijmachine heeft, is je werk vaak in enkele seconden al gebeurd. Eten erin, aanzetten en klaar. Wil je ook profiteren van zo’n tijdsbesparend apparaat? Zoek er dan eentje uit in ons assortiment!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.