Gourmetstellen & bakplaten

Gezellig gourmetten met de hele familie, wij houden er van! In deze shop vind je ons assortiment met gourmetstellen en bakplaten. Zo ben je altijd voorbereid voor een heerlijk diner tijdens speciale gelegenheden. Hoe ideaal is dat!

36 resultaten
aanbevolen

36 resultaten

Gourmetstel

Gourmetten hoort in Nederland bij feestdagen als Kerstmis en Sinterklaas. Het is een gezellige familieaangelegenheid: iedereen komt samen rond het gourmetstel en legt gedurende de komende uren (als je zo lang kunt eten) zijn vlees, groente en aardappelen erop. Het traditionele gourmetstel bestaat uit twee verdiepingen. Bovenop kun je gezamenlijk eten klaarmaken en daaronder heeft iedereen zijn eigen pannetje, of misschien wel twee. Het eten in de pannetjes profiteert van dubbele verhitting, dus als je iets lekkers wilt klaarmaken dat aan beide kanten gegrild moet worden, dan kun je dat beter in een pannetje doen. Maar er zijn ook andere gourmetstellen te verkrijgen. De Aziatische variant van gourmetten heet tepan yaki. Dat is een bakplaat met twee warmtezones en handige touchbediening. Tenminste, als je het model van Novis kiest. Bij wehkamp.nl vind je vast en zeker het gourmetstel dat je zoekt. Zet de verschillen op een rij en kies!

Ieder zijn eigen gerecht op het gourmetstel

Het mooie van gourmet is dat je niet zoals gewoonlijk één gerecht maakt. Je kiest zelf wat je wilt eten en maakt dit klaar. Dat kan vlees of vis zijn, maar ook groente, een omelet, een pannenkoek of een aardappelvariant. Lekker sausje erbij, stokbroodjes, salades: heerlijk! Een gourmetstel zoals wij dat in ons assortiment hebben, bestaat meestal uit 4, 6 of 8 pannetjes. Ook de bovenste bakplaat verschilt per type, dus het is heel persoonlijk welk exemplaar jou het meest aanspreekt. Welke je ook kiest, wij bieden je de service waar je op kunt vertrouwen. Net als op de kwaliteit van onze gourmetstellen van Tefal, Novis of Princess. Veel gezelligheid gewenst!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.