ETNA gaskookplaten

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Meer dan honderd jaar ervaring: Etna gaskookplaten

Etna is een oer-Hollands bedrijf. De geschiedenis gaat terug tot 1856, toen het familiebedrijf C. Klep de Bruyn & Zoon werd opgericht in Breda. Pas veel later werd dit bedrijf omgedoopt tot Etna, maar een bedrijf dat al meer dan 160 jaar oud is, moet toch iets goed doen! Laat daar dan ook geen twijfel over bestaan; duizenden huishoudens genieten elke dag van de kwaliteit van Etna keukenapparatuur, waaronder de Etna gaskookplaat. Als jouw gaskookplaat aan vervanging toe is, neem dan een kijkje in ons assortiment van Etna.

Wat verkoopt Etna?

Etna verkoopt keukenapparatuur die jouw keuken omtovert tot het hart van het huis. Zo kun je bij ons terecht voor een Etna gaskookplaat van glas, een Etna gaskookplaat van rvs of een Etna gaskookplaat in wit. Natuurlijk hebben wij ook elektrische kookplaten van Etna in ons assortiment.

Waarom een Etna gaskookplaat?

In Nederland is koken op gas nog steeds de populairste keuze. De gasaansluiting is in de meeste huizen al aanwezig, een gaskookplaat is goedkoop in de aanschaf, je hebt er geen speciale pannen voor nodig en het is ook oud en vertrouwd. Met een gaskookplaat van Etna weet je zeker dat koken eenvoudig is. De platen beschikken over vonkontsteking en zijn te bedienen met draaiknoppen. Houd je van wokken? Kies dan voor een gaskookplaat met wokbrander. Met de Etna 4-pits gaskookplaat heb je altijd voldoende ruimte om te koken, zelfs als je visite krijgt.

Ga voor Etna

Ben jij op zoek naar een gaskookplaat die bij je keuken past, die gemakkelijk te bedienen is en die voldoende ruimte biedt voor vier pannen? Kies dan voor een Etna gaskookplaat in wit of een gaskookplaat van glas of rvs. Met Etna wordt koken een plezier! Welk gerecht ga jij het eerst bereiden op je nieuwe kookplaat?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.