Gaskookplaten

Ben je gek op koken? En kook je het liefst op gas? Kom dan ons aanbod gaskookplaten bekijken! We hebben gaskookplaten van onder meer merken als Siemens en Bestron. Daarnaast kun je kiezen uit een gasfornuis met of zonder vonkontsteking. Bestel jouw gaskookplaat online en jij kookt er al snel jouw eerste 3-gangendiner mee.

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Gaskookplaat

Ben jij een keukenprins(es) en breng je het liefst uren door achter je gaskookplaat? Dan weet je vast en zeker precies wat je wilt hebben als die aan vervanging toe is. Geen probleem, wij hebben het exemplaar dat jij zoekt. Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen en eisen voor jezelf op een rij te zetten en vervolgens ons assortiment bekijken. Wil je bijvoorbeeld een gaskookplaat van 51, 58 of 60 cm breed? Dat hangt af van de ruimte die je beschikbaar hebt. Soms is er namelijk al een bepaalde afmeting in je keukenblad vrijgelaten waar je een gaskookplaat in kunt zetten. Of misschien wil je precies dezelfde grootte als je vorige model. Bij ons kun je kiezen uit merken als Siemens, Beko en nog veel meer. De prijs/kwaliteitverhouding is bij alle gaskookplaten optimaal, dus je krijgt altijd waar voor je geld. Vertrouw op de service en het gemak van wehkamp.nl!

Verschillende opties voor je gaskookplaat

Een reguliere gaskookplaat bestaat uit vier kookzones, ook wel gaspitten genoemd. Het is dus mogelijk om vier pannen tegelijk op het vuur te hebben. Andere selectiemogelijkheden zijn het al dan niet aanwezig zijn van een afdekplaat en een vonkontsteking waarmee je automatisch het gas aan kunt steken. Je kunt kiezen tussen een gaskookplaat waarbij je 2 jaar fabrieksgarantie krijgt of eentje met 3 jaar garantie. Verder zijn het merk dat je wilt en de prijs die je bereid bent te betalen criteria waar je op kunt voorselecteren bij ons. Veel plezier gewenst met je nieuwe gaskookplaat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.