Bosch gasfornuizen

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Voor de keukenprins of -prinses: de gasfornuizen van Bosch

Je ziet steeds meer inductiekookplaten, maar veel mensen kunnen nog altijd geen afscheid nemen van het oude, vertrouwde gasfornuis. Kook jij ook liever op gas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot assortiment hoogwaardige gasfornuizen van het merk Bosch voor je klaarstaan. Kijk maar eens rustig rond. Bestel je nieuwe Bosch gasfornuis vandaag nog en je hebt het morgen al in huis.

Koken, bakken en braden met een Bosch gasfornuis

Of je nu van Italiaans houdt, graag Indiase curry’s maakt of iedere dag pannenkoeken bakt, een Bosch gasfornuis past perfect in je keuken. Met dit gasfornuis kun je koken, bakken, braden en grillen. En omdat een Bosch fornuis standaard uitgerust is met een oven, zijn de mogelijkheden oneindig. Met je Bosch gasfornuis met oven bereid je bijvoorbeeld ook heerlijke ovengerechten, pizza’s en broodjes.

Een gasfornuis of een gas-combifornuis

Wil je graag een Bosch gasfornuis met oven kopen? We hebben voor jou een standaard gasfornuis, maar ook een gas-combifornuis. Een gas-combifornuis heeft een standaard Bosch gaskookplaat 4 pits, maar geen gasoven. De oven van dit gasfornuis Bosch in het wit werkt namelijk niet op gas maar op elektriciteit.

Bepaal voor jezelf wat voor oven je wil gebruiken. Heb je liever een gasoven? Dan bestel je een standaard gasfornuis. Ben je het gewend om met een elektrische oven te werken? Dan is een Bosch gas-combifornuis bij wehkamp voor jou een prima keuze.

Waar wacht je nog op? Bestel je fornuis direct bij wehkamp

Ben je een echte keukenprins of keukenprinses? Dan kun je niet zonder fornuis en oven! Bestel je Bosch fornuis direct bij wehkamp. Dan bereid je morgen al je eerste maaltijd met je nieuwe fornuis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.