Gasfornuizen

Professionele koks koken graag met gasfornuizen, omdat je hier goede controle hebt over de hittebron. Maar ook in de hobbykeukens is het gasfornuis geliefd! Daarom hebben wij een ruim aanbod gasfornuizen voor je, zodat er altijd één voor jou tussen zit. Shop je gasfornuis van merken als Smeg, Bosch of Bestron. Ontdek het totale aanbod!

30 resultaten
aanbevolen

30 resultaten

Gasfornuis

Als je van koken houdt en het liefst uren in de keuken staat om lekkere dingen klaar te maken, dan wordt jouw gasfornuis vast en zeker goed gebruikt. Wanneer het tijd is om een nieuw exemplaar te kiezen, heb je dan ook bepaalde wensen en eisen. Sommige daarvan hebben te maken met de beschikbare ruimte, andere met de kwaliteit die je eist. Bij ons vind je altijd het gasfornuis dat je zoekt. Of het nu een fornuis moet zijn van 50 of 90 cm breed. Merken als Bosch en Siemens ken je ongetwijfeld, maar wij hebben ook semiprofessionele gasfornuizen van Smeg en Falcon in ons assortiment. Zelfs als je helemaal geen kookliefhebber bent, maar toch een gasfornuis moet hebben omdat je nu eenmaal eten moet koken, kun je bij ons een degelijk exemplaar vinden met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarop kun je vertrouwen bij wehkamp.nl!

Kies je ideale gasfornuis

Een gasfornuis bestaat uit een kookplaat die boven op een oven gemonteerd is. Die kookplaat kan 4, 5 of 6 kookzones hebben. Jij mag zeggen hoeveel pannen je tegelijk op het vuur wilt hebben. Je kookt op aardgas of butaan. De grootte van de oven in het gasfornuis mag je ook zelf bepalen. Bij ons vind je ze tussen 58 en 110 liter. Ook als je een oven met heteluchtfunctie wilt, kun je dat aangeven in de voorselectie. Ook het aantal jaar garantie dat je op je nieuwe aanwinst krijgt, is een selectiemogelijkheid. Welk gasfornuis je ook kiest, je profiteert altijd van goede kwaliteit voor een goede prijs. Bepaal je wensen en je geschikte exemplaar komt vanzelf naar voren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.