Princess friteuses

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Princess friteuses: praktisch en veelzijdig

Wil jij frietjes en snacks gelijktijdig frituren in één Princess frituurpan, maar dan het liefst in twee aparte mandjes? Bestudeer de handige duo friteuses in onze shop. Op zoek naar een klein model? Onze mini friteuse geeft je frituur en fondue in één. Zo'n praktische frietketel van Princess komt je vast van pas.

Duo friteuse: een Princess frituurpan voor dubbel zoveel frituurgenot

Zoek je een Princess frituurpan in zwart of in metallic? Beide modellen geven jou de mogelijkheid om je favoriete snacks en frietjes tegelijkertijd te frituren in afzonderlijke mandjes. Dankzij de grootte van het apparaat (2 x 3 liter inhoud) kun je gezellig (en gelijktijdig) eten met vrienden. Met een royale Princess frituurpan van 3 liter hoeft niemand meer op z´n beurt te wachten. Het gebruikte vet blijft langer goed door de gescheiden frituurmandjes. Ook niet onbelangrijk: het schoonmaken tast je goede humeur niet aan. De mandjes haal je eenvoudig uit het apparaat en alle losse componenten stop je gewoon in je afwasmachine. Zijn de snacks wel een beetje snel klaar? Jazeker! De frituurpan heeft een regelbare thermostaat en een flink vermogen van 2 x 1800 watt. Een avondje alleen voor de buis en zin in een lekkere snack? Gebruik dan gewoon één van de twee mandjes, dat kan namelijk ook. Wel zo handig!

Mini friteuse van Princess: perfect formaat voor kleine huishoudens

Wil jij een kleine Princess friteuse om je snacks te frituren? Een pan die je gemakkelijk opbergt? Bekijk dan het compacte model (1,2 liter inhoud) in onze shop. Deze Princess frietpan is ook van de partij als jullie zin hebben in een avondje kaas- of chocoladefondue. Een multifunctioneel apparaat dus! Voor nog meer lekkers check je ook onze Princess heteluchtfriteuses en Princess keukenmachines & mixers.

Bekijk en vergelijk de friteuses van Princess

Zoek je een Princess frituurpan voor dubbel zoveel eetplezier? Check onze duo friteuses voor meerdere eters. Of maak je beste vriendin blij met een compacte Princess friteuse voor twee personen. Kies een Princess frituurpan en geniet van alle overheerlijke mogelijkheden. Eet smakelijk!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.