Indesit fornuizen

Ben je op zoek naar een fornuis zodat je koken en bakken gemakkelijk kunt combineren? Indesit ontwikkelt fornuizen in diverse maten en soorten, allemaal van duurzame materialen. Maak de lekkerste taarten of cakes in de oven en kook je aardappels op het vuur. Alle Indesit fornuizen vind je hier.

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Indesit fornuizen

Een combinatie van een oven met een kooplaat noemen we een fornuis. En die fornuizen die zijn er in verschillende maten en soorten. Zo bestaan er vrijstaande fornuizen die geplaatst kunnen worden op eigen pootjes, of inbouwfornuizen, die aan de binnenkant van een keukenkast geplaatst kunnen worden. Indesit ontwikkeld fornuizen van hoogwaardige kwaliteit. Fornuizen waarmee jij gemakkelijk heerlijke maaltijden op kunt bereiden. Of je nu de kookplaat gebruikt of je gerecht in de oven plaatst, met de Indesit fornuizen wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt.

Opberglade

Een aantal Indesit fornuizen beschikt over een handig bewaarcompartiment onder de oven. Hierin kun je al je benodigdheden in plaatsen die jij nodig hebt bij het bereiden van jouw gerecht of creatie. Stop al je bakvormen in de opberglade en geniet van een overzichtelijk fornuis.

Aansluiten

Het is belangrijk dat je jouw fornuis op juiste manier aansluit. Fornuizen beschikken namelijk over een bepaalde aansluiting die moet passen aan de stekker. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen dan ook dat een erkende installateur de aansluiting verzorgt zodat men zeker weet dat dit op juiste manier gedaan wordt. Let er dan bij aanschaf op welke stekker je nodig hebt, en dat iemand dit op juiste manier aansluit.

Bestellen

Wil jij thuis ook genieten van de combinatie bakken en koken? Wanneer je vandaag voor 23:59 uur bestelt dan heb je jouw favoriete fornuis morgen waarschijnlijk al in huis. En daar betaal je helemaal geen verzendkosten voor omdat je voor meer dan 20.- hebt besteld.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.