Fornuizen

Natuurlijk kun je alles los kopen, maar met een fornuis ben je in één keer klaar om te koken. En met ons ruime aanbod fornuizen zit er altijd een fornuis tussen dat aan al jouw voorwaarden voldoet! Je hebt de keuze uit gasfornuizen of keramische fornuizen, verschillende breedtes, aantal kookzones en zelfs ovenruimte. Kom snel het complete aanbod ontdekken.

35 resultaten
nieuwste collectie

35 resultaten

Fornuizen

Het voordeel van een fornuis is dat je twee dingen in één keer kunt doen en daar hoef je helemaal geen vrouw voor te zijn. Het fornuis doet namelijk twee dingen tegelijk voor jou, het enige wat jij moet doen is een beetje opletten. Heb jij net een heerlijke ovenschotel gemaakt die nu in de oven gaar wordt? Ondertussen kan jij op het fornuis verder gaan met koken, terwijl de oven voor jouw ovenschotel zorgt.

Soorten fornuizen

Wist je dat wij verschillende soorten fornuizen binnen ons assortiment hebben? Je hebt bij ons de keuze uit een gasfornuis of keramisch fornuis. De gasfornuizen zijn niet alleen geliefd onder de professionele koks, maar ook onder de thuis koks zoals jij en ik. Het grote voordeel van het gasfornuis is dat je hier goede controle hebt over de temperatuur van de verschillende pits. Een aantal gasfornuizen van onder andere het merk Smeg hebben 6 kookzones, waardoor jij aan ruimte geen gebrek hebt. Een voordeel van de keramische fornuizen is dat je niet te maken hebt met vuur en gas. De kleine vingers kunnen zich zo minder snel onbedoeld branden. De fornuizen zijn daarentegen maximaal met 4 kookzones te verkrijgen.

Vandaag besteld

Voor alle fornuizen binnen ons assortiment die op voorraad zijn, geldt: vanavond voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis. Zo kan jij heel snel van je nieuwe fornuis gaan genieten, inclusief alle heerlijke gerechten die je er op of in kunt bereiden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.