Fonduepannen

Een fonduepan is ontzettend veelzijdig. Zo kun je er mee kaasfonduen, vleesfonduen, chocolade fonduen en Chinees fonduen. Met sommige fonduepannen kun je zelfs frituren! Een week lang de fonduepan gebruiken en toch elke avond wat anders eten, het kan!

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Fonduepannen

Fonduen is een leuke en gezellige bezigheid, maar bovenal: lekker. Je kunt de fonduepan naar eigen smaak vullen. Bij onze fonduepannen zijn fonduevorkjes geleverd zodat je nooit je vingers hoeft te branden. Wij hebben speciale kaas- en chocolade fonduen en zelfs een chocoladefontein! Voor de echte chocoladeliefhebber onder ons, die zich zo nu en dan in de wereld van chocola wil wanen. Sommige fonduepannen zijn niet geschikt om op te warmen op het fornuis, anderen weer wel. Let hier goed op, als dit een van jouw wensen is. Uiteraard zijn er ook elektrische fonduepannen en pannen op een vlammetje, net zoals vroeger! Zin in een gezellig avondje? Bestel vandaag voor 23:59 uur nog een fonduepan en vanavond nog in huis.

Een chocoladefestijn

Zeiden wij nou echt: “een chocoladefestijn”? Wij bedoelen natuurlijk een chocoladefontein! Waar het hart vol van is, stroomt de mond van over.. De chocoladefontein zorgt echter wel voor een enorm chocoladefestijn, zowel voor jong en oud. Koop minimaal 150 gram chocolade en snijd of breek dit in stukjes. Gooi de chocolade in de fontein en zet de fontein aan. Zodra de chocolade helemaal gesmolten is, kan de motor aangezet worden. De fontein pompt de chocolade zelf rond en verbrandt niet! Doop aardbeien, spekkies, kiwi of koekjes in de gesmolten chocolade en geniet! Bij de fontein is een reiniging set geleverd, zodat je de fontein gemakkelijk schoon kunt maken.

Vandaag voor 23:59 uur besteld

Het zou maar zo kunnen zijn dat jullie vanavond laat nog bedacht hebben dat jullie morgen heerlijk willen gaan fonduen met vrienden of familie, maar zijn jullie erachter gekomen dat de fonduepan het niet meer goed doet. Niet getreurd, want vanavond voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.