koffiemachines

AEG filter-koffiezetapparaten

AEG is een leider in huishoudapparaten, ontwikkelt op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, dit in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden slim bedachte, i ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

AEG koffiezetapparaten

Heerlijk, de dag beginnen met een lekker kopje koffie. En dat kopje koffie dat zet je gemakkelijk met de koffiezetapparaten van AEG. Koffiezetapparaten waar je jouw favoriete filterkoffie in kan doen waarna het apparaat de rest doet.

Timer

De koffiezetapparaten van AEG hebben bijna allemaal een timer functie. Dit houdt in dat je het koffiezetapparaat kunt programmeren zodat jij elke ochtend een lekker vers gezet kopje koffie kunt drinken. Stel de gewenste tijd in en het koffiezetapparaat zet op dat moment koffie. Daarnaast kun je de koffiesterkte in stellen met de AromaStrengt knop.

Pure Advantage waterfilter

Het Pure Advantage waterfilter zorgt ervoor dat de koffie nog beter smaakt. Het ingebouwde waterfiltersysteem zorgt voor een goede doorloop van het water waardoor het perfect gemengd wordt met je favoriete filterkoffie.

Automatische uitschakeling

Ben je een keer vergeten om jouw koffiezetapparaat uit te zetten? Geen probleem, want de meeste AEG koffiezetapparaten schakelen zichzelf uit na 40 minuten. Energiebesparend want zo staat je koffiezetapparaat nooit per ongeluk een hele dag aan.

Bestellen

Wil jij morgenochtend ook opstaan met een heerlijk kopje koffie? Wanneer je jouw koffiezetapparaat vandaag voor 23:59 uur bestelt heb je ‘m waarschijnlijk morgen al in huis!