Contactgrills

Een contactgrill is multifunctioneel: zo kun je een lekkere panini of tosti maken, maar kun je ook vlees en vis grillen. Bij de meeste grills kun je de temperatuur zelf instellen, voor het best gewenste grillresultaat. Bij ons kun je kiezen uit merken als Philips, Solis en Tefal.

35 resultaten
aanbevolen

35 resultaten

Contactgrills

Het karakteristieke aspect van contactgrills is dat er twee grillplaten zijn waartussen je jouw etenswaren kunt bereiden. Als je wilt, kun je hem ook openklappen en op de losse platen grillen. Wafels, tosti’s, hamburgers, groente, vis… met contactgrills kun je alle kanten op. De platen dragen de warmte rechtstreeks over op het eten, zodat je die typische grillstrepen krijgt. Daardoor zien de gerechten er ook altijd net iets mooier uit. Er zijn verschillende soorten grillplaten voor contactgrills, zodat je voor wafels een wafelstructuur krijgt en voor tosti’s een tostistructuur. Het mooie is dat je geen olie nodig hebt om te gaan grillen. Druk gewoon de twee zijden op elkaar en je bereidt je eten twee keer zo snel als op een eenzijdige grill. Wij hebben topmerken als Philips en Tefal voor je, zodat je altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit. Veel grillplezier gewenst!

Je kunt alle kanten op met onze contactgrills

Er zijn verschillende soorten contactgrills en ze hebben allemaal hun bijzonderheden. Zo is de Philips HD6360/20 Avance Collection contactgrill uitgerust met smaakverrijking. Hiermee voeg je de natuurlijke smaak van kruiden, specerijen of wijn toe aan je gerechten. Je kunt zelfs je eten stomen en een rokerige barbecuesmaak creëren met deze variant. Wil je een geribbeld of glad grilloppervlak? Deze grill heeft ze allebei. Met zijn vermogen van 2000 watt en zijn regelbare thermostaat van 70 tot 230 graden heeft hij alle grillkracht die je nodig hebt. Een ander model is de Tefal GC6000 Classic contactgrill. Deze krachtpatser is voorzien van uitneembare grillplaten en heeft een grilloppervlakte van 800 cm2. Je weet dat je heerlijk gaat eten dankzij de uitneembare, vaatwasmachinebestendige grillplaten met anti-aanbaklaag. Succes met kiezen…

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.