Bruiswatertoestellen

Thuis zelf bruiswater maken

Houd je van frisdrank of koop je vaak flessen bruiswater, eventueel met een smaakje? Dan kun je zonder gesleep van en naar de supermarkt met zware flessen frisdrank zelf thuis bruiswater maken. Met een voordelig bruiswatertoestel zoals de Sodastream bij wehkamp in onze shop heb je op ieder moment vers water met bubbels bij de hand. Hiermee geef je geen geld meer uit aan flessen frisdrank, heb je een minder zware boodschappentas en maak jij jouw fris zoals jij dat wilt!

Water met smaak met jouw bruiswatertoestel

De een drinkt zijn of haar water het liefst plat, de ander houdt van een subtiel bubbeltje en een derde houdt van cola met veel bubbels. Met de bruisend water machine bepaal je zelf hoeveel koolzuur je toevoegt aan jouw fles water. Na het maken van het bruiswater (met een druk op de knop) voeg je desgewenst een (natuurlijk) smaakje toe. Maak je liever zelf sinas, tonic, cola of ginger ale? Alles is mogelijk met de vele smaken voor jouw bruiswater machine. Altijd frisdrank bij de hand in huis of onderweg!

Wat heb je verder nodig?

Naast de aanschaf van een voordelig bruisend water machine heb je een of meerdere flessen nodig die je in combinatie met de machine kunt gebruiken. Deze zet je na het maken van het bruiswater (of de limonade) gewoon makkelijk in de koelkast. Af en toe vervang je het koolzuurcilinder van de Sodastream, waarna je weer verder kunt gaan met het maken van bruiswater wanneer jij dat wilt.

Een bubbelwater maker in jouw stijl

Kies je voor een voordelige Sodastream in het zwart? Of ga je voor een modern vormgegeven machine in zilver, wit of grijs? In ons assortiment vind je verschillende uitvoeringen en prijsklassen voor een bruiswatertoestel. Jouw Sodastream in het zwart (of in een andere kleur) staat voor je klaar! Bestel nu jouw Sodastream bij wehkamp en wij zorgen voor een snelle bezorging aan huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.