Philips broodroosters

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Multifunctionele Philips broodroosters

Hoe ziet jouw ideale ontbijt eruit? Een kop koffie, een glas jus d’orange en geroosterd brood met aardbeienjam? Op zoek naar een nieuwe Philips broodrooster met meerdere functies? Gaat je voorkeur uit naar een apparaat dat ook bevroren brood kan ontdooien? Bestudeer alle modellen van Philips in onze webshop, check de kortingen en maak je keuze!

Broodrooster Philips Daily Collection

Wat vind je van de Philips Daily broodrooster? Onze Daily Collection bestaat uit een wit (HD2581/00) en zwart (HD2581/90) model. Dit compacte apparaat roostert én ontdooit. Ook geeft het jou de mogelijkheid om je croissants op te warmen op de bijbehorende houders. Eet je graag lichtbruine of donkerbruine toast bij je gekookte eitje? Rooster je boterham door de gewenste temperatuur in te stellen. Dit varieert van niveau 1 tot niveau 8. Check ook de Philips citruspersen voor versgeperst sinaasappelsap met vruchtvlees!

Broodrooster Philips Viva Collection

Hoe lijkt je onze Philips Viva broodrooster? De Viva Collection heeft ook een wit (HD2692/00) en zwart model (HD2692/90). Of je nu kiest voor een broodrooster van Philips in wit of een broodrooster van Philips in zwart; laat je verleiden door de vele opties. De extra brede sleuf maakt het je mogelijk om vrij dikke sneden brood te roosteren. Zelfs een half stokbrood is geen probleem. De automatische centreerfunctie regelt het gelijkmatige roosteren. Met zo'n multifunctioneel apparaat hoef je je bevroren brood niet meer te ontdooien in de magnetron. Zin in warme muffins bij de koffie? Bekijk de handige opwarmmodus! Heb je de Philips koffiemachines al ontdekt?

Profiteer van onze kortingen

Ligt er nog brood van enkele dagen oud? Tover dat om in knapperige toast met behulp van een Philips broodrooster. Krijg jij ook spontaan zin in toast met avocado en zalm? Kijk je nog even naar het type HD2650/80? Die broodrooster van Philips in het zwart is eveneens een prima keuze. Wil jij het liefst een Philips broodrooster in de aanbieding? Goed idee! We hebben regelmatig leuke kortingen. Veel plezier met je online bestelling.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.