Blenders to go

Blenders to go zijn er speciaal voor mensen waarvoor tijd kostbaar is. Je blend in de beker, vervangt het mes door een praktische deksel en je kunt direct door! Scheelt ook nog eens afwas. Wil je kwaliteit? Bekijk dan onze Breville blender met neopreen hoesje en een aparte kleine beker speciaal voor noten en specerijen.

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Blenders to go

Hou jij van verse smoothies, maar heb je geen tijd om ze op je gemak op te drinken? Dan heb jij een blender to go nodig. Hiermee maak jij de lekkerste smoothies, sapjes en milkshakes direct in een handige meeneemfles. Blenden, dop erop en gaan!

Hoe werkt het?

Blenders to go zijn niet alleen handig voor als je het druk hebt, het scheelt ook nog eens afwas. Je zet namelijk direct het flesje erop waar je je smoothie in meeneemt. Kies je ingrediënten en blend ze in de de meeneemfles. Daarna haal je het opzetstuk met de messen eraf en klik je een dop op de fles. Zonder overschenken heb jij een smoothie to go. De flessen zijn smaak- en geurbestendig, zodat je ze zo vaak kunt gebruiken als je wilt. Wil je niet alleen fruit en sap blenden, maar ook noten hakken of ijs crushen? Dat kan bijvoorbeeld met de blender van het merk Breville.

Inhoud blenders to go

De meeneemflessen bij deze blenders to go hebben over het algemeen een inhoud van 0.5-0.7 liter. Een ideale hoeveelheid voor onderweg. Wil je toch graag een grotere hoeveelheid smoothie in één keer maken? Kies dan een van de blenders to go waar een mixbeker met een grotere inhoud bijgeleverd wordt. Vaak hebben deze een inhoud van een liter. Ben jij overtuigd en wil jij graag een blender to go kopen? Bestel dan snel en eenvoudig bij wehkamp. Wij hebben veel modellen gewoon op voorraad, zodat ze supersnel bij je thuisbezorgd kunnen worden. Mix & go!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.