Princess bakplaten

9 resultaten
nieuwste collectie

9 resultaten

Gezellig samen je eten bereiden met een Princess bakplaat

Een elektrische bakplaat van Princess is een item dat je dagelijks kunt gebruiken voor het bereiden van eten. Sommige mensen gebruiken de bakplaat in huis om gezellig met anderen aan tafel hun eten te bereiden en ondertussen een goed gesprek te hebben. Anderen kiezen ervoor om de bakplaat buiten te gebruiken, bijvoorbeeld op de camping of op de tafel in de achtertuin.

Keramische bakplaat van Princess

De elektrische bakplaat van Princess met een keramische plaat blijft lang warm en de gehele kookzone wordt verwarmd. Bakken met de keramische bakplaat van Princess is dus zelfs mogelijk als je het eten wat aan de zijkant van de bakplaat legt in plaats van in het midden. Een keramische bakplaat is bovendien veiliger dan koken op gas en het apparaat is erg eenvoudig schoon te maken. Heel veel voordelen dus!

Hoe groot moet je bakplaat zijn?

Princess bakplaat klein of een bakplaat Princess XL; hoe groot moet je bakplaat eigenlijk zijn? Ga je de bakplaat altijd met twee personen gebruiken? Dan voldoet een kleine bakplaat. Ben je ook van plan om met je vrienden of andere familieleden de bakplaat te gebruiken? Kies dan voor meer ruimte op de bakplaat en ga voor XL!

Princess bakplaat Dinner4all Pure

De Dinner4all Pure Princess bakplaat is een product dat absoluut nog even de aandacht verdient. Het mengen van smaken is bij het gezamenlijk gebruik van een bakplaat immers wel een ding. Gelukkig wordt dat probleem met deze bakplaat aangepakt. De Dinner4all Pure is een bakplaat waarmee je individueel je eten bereidt, maar toch ook samen! Met deze bakplaat heeft iedereen zijn eigen bord én bakplaat, waardoor de smaken van het eten niet door elkaar gaan. Geen vlees dus met een vissmaak of groente die smaakt naar vlees; wel zo lekker!

Gezellig tafelen met een bakplaat, gourmetstel of fonduepan

Princess is niet alleen thuis op het gebied van bakplaten; dit Nederlandse bedrijf dat opgericht is in Breda heeft namelijk ook gourmetstellen en fonduepannen. Allemaal producten die perfect zijn voor het creëren van gezellige momenten! Vind je het een goed idee om gezellig te gaan fonduen of gourmetten, maar heb je het apparaat morgen al nodig? Geen nood, vandaag bestellen betekent dat je het product morgen al in huis hebt. Heb je nog even de tijd? Houd dan deze pagina goed in de gaten en wacht op een mooie Princess bakplaat in de aanbieding!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.