Bakplaten

Bakplaten worden vaak bij feestdagen uit de kast gehaald, maar dit kan natuurlijk veel vaker! Zet een bakplaat op tafel en de vlees, vis en groenten waar je zin in hebt en ga gezellig lang tafelen met z’n allen. Goede gesprekken, goed eten en veel gezelligheid: waar een bakplaat al niet goed voor is!

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Bakplaten

Er zijn bakplaten in verschillende soorten en maten. Wat dacht je van de Dinner4All, waarbij iedereen zijn eigen bakplaat heeft, de originele tafelgrill of een teppanyaki grill? Gezellig met het hele gezin aan tafel of romantisch met z’n tweetjes? Ook daar is aan gedacht, van kleine bakplaten tot aan de XXL bakplaten van onder andere Bestron en Princess. Bakplaten zijn trouwens niet alleen geschikt voor de feestdagen, je kunt ze het hele jaar op tafel zetten. Heerlijk vlees of verse groentes op tafel en bakken maar.

Dinner4All

Het nieuwe gourmetten, waarbij je gezellig met iedereen aan tafel zit, maar met je eigen bakplaat, dat is Dinner4All. In het midden staat de serveerschaal, waar de ingrediënten op geplaatst kunnen worden. Deze serveerschaal wordt niet warm, om te voorkomen dat er gebakken en ongebakken ingrediënten door elkaar komen te liggen. De Dinner4All worden in sets van 2 of 4 verkocht, maar je kunt er ook één schaal of drie schalen aan bevestigen. Geniet van een gezellige avond met familie of vrienden door samen te eten, maar toch je eigen bakplaat te hebben! Nog een voordeel: je hebt geen boter of olie nodig!

Voor 23:59 uur besteld

Voor alle bakplaten die op voorraad zijn geldt: vanavond voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis! Zo kan jij de volgende dag al gaan genieten van jouw nieuwe bakplaat. Bedenk maar alvast wat je er op wilt gaan maken, wordt het zalm, biefstuk of gegrilde groentes?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.