Overzicht

We hebben momenteel geen artikelen meer van lg, maar nog wel van andere merken...

Een Door-in-door koelkast is eigenlijk een Amerikaanse koelkast, maar dan met een handige extra deur-in-de-deur voor het koelgedeelte. Dankzij deze extra deur kun je snel en gemakkelijk veelgebruikte producten pakken en wegzetten. En het mooie is dat je niet de hele koelkast deur hoeft te openen, wat ook weer energie bespaart. Gemakkelijk toch?

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

LG Door-in-door koelkasten

Ben je een liefhebber van Amerikaanse koelkasten, maar ook praktisch ingesteld. Dan is een door-in-door koelkast van LG een perfecte keuze voor jou! Deze koelkast heeft namelijk naast een koel en vriesruimte een extra deur, zodat je niet de hele koelkast open hoeft te doen om iets wat je vaak nodig hebt te pakken. Dit verminderd het ontsnappen van koude lucht, waardoor het eten langer vers blijft en natuurlijk bespaar je hier ook energie mee. Ideaal in de extra deur is drinken of gezonde snacks. Alle varianten gewaardeerd zijn met energieklasse A+ of zelfs A++. Daar kun je trouwens eenvoudig op voorselecteren bij ons. Net als op inhoud van de koelruimte en vriesruimte.

De extra’s van een door-in-door

Nog een voordeel van de LG door-in-door koelkasten is de koud water-/ijsdispenser. Dit wordt geleverd aan de buitenzijde van de koelkast. Zo kun je dus altijd verse ijs en koud water tappen. Nog zo’n voordeel is de no-frost functie in deze koelkasten. Door deze functie ontstaat geen ijsafzetting, waardoor je hem niet hoeft te ontdooien.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.