Philips airfryer & friteuses

Broodbaktip: zet een ovenschaal met broodbeslag in de hetelucht friteuse en je bakt je eigen brood in no time. Gezonder frituren met lucht: De Philips Airfryer is een friteuse die gebruik maakt van hete lucht. Naast frituurproducten kun je met de Airfryer ook verrukkelijke groente-, vlees-, vis- en fruitgerechten bereiden tot wel 90% minder vet met Philips Airfryer XXL*. Daarnaast is de Airfryer makkelijk schoon te maken en heb je geen last van nare vetluchtjes. Ontdek hier de nieuwe Philips Airfryer XXL

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Philips Airfryer

Wist je al dat er een nieuwe manier van frituren is? Dat is mede te danken aan de Philips Airfryer. Die maakt namelijk gebruikt van hete lucht om alles klaar te maken. Dat is een stuk gezonder, want je hoeft er maar één lepel olie in te doen om heerlijke friet, groente-, vlees-, vis- en fruitgerechten te maken. Zelfs allerlei soorten brood en taarten kun je maken in de Philips Airfryer, dat is lekker makkelijk! Met de nadruk op lekker, want de producten die je in de Philips Airfryer bereidt, smaken heerlijk. Bekijk de verschillende varianten die wij voor je in ons assortiment hebben opgenomen en je vindt vanzelf het ideale model. Je kunt bij ons heel snel en eenvoudig bestellen. Bovendien kun je vertrouwen op de goede service en prijs/kwaliteitsverhouding waar wehkamp om bekend staat!

Philips Airfryer XXL: gezonder frituren met het hele gezin

De Airfryer XXL maakt gebruik van de Twin Turbostar technologie en heeft het formaat en het vermogen om bijvoorbeeld een hele kip of zes porties friet in één keer te bereiden met behoud van smaak. Daarnaast wordt overtollig vet verwijderd door de vet verwijdering technologie en daarmee is de Airfryer nog gezonder! De Philips Airfryer XXL heeft een extra grote inhoud waarmee je gemakkelijk voor het hele gezin eten kunt klaarmaken. Stel de gewenste baktemperatuur en baktijd in en het apparaat kan aan het werk. Zijn kleine broer is de Philips Avance HD9247/90 Airfryer XL. Deze Airfryer kan 1,2 kilogram friet (4 porties) in één keer bereiden en beschikt over een digitaal display. Ook wordt deze Philips Airfryer geleverd met een XL-bakplaat zodat jij je favoriete bakrecepten kunt maken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.