overzicht
Keter Optima Outdoor opbergkast, 178
 • Uitverkocht

  KeterOptima Outdoor opbergkast

  149.-145.-
  3 reviews
  178
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Tuinkasten

  Keter Optima Outdoor opbergkast

  De Optima Outdoor opbergkast van Keter is de oplossing wanneer je spullen buiten, of op je balkon wilt opruimen. De kast is geschikt voor buitengebruik, heeft de ideale breedte van 81cm en is makkelijk in elkaar te zetten.

  Outdoor
  Waar de meeste opbergkasten niet geschikt zijn voor buitengebruik, is deze kast een ware survivaler. De kast kan tegen wind, regen, storm en sneeuw en kan daardoor het hele jaar buiten blijven staan.

  Duurzaam
  De kast is gemaakt van kunststof, heeft metalen scharnieren en is afgewerkt met rubbers aan de rand van de deuren. Dit maakt dat de kast beschermd is tegen de elementen, maar ook makkelijk is schoon te maken. De kast heeft twee sterke draagplanken die elk een draagvermogen van 30kg hebben.

  Veiligheid
  De kast kan worden afgesloten met een (hang)slot. Deze wordt niet meegeleverd.

  Kenmerken:
  -
  Afmetingen: 178 x 81 x 48 cm
  - Materiaal: Kunststof
  - Draagkracht per plank: 30kg
  - Aantal planken: 4
  - Scharnieren deur: metaal
  - Gebruik: Outdoor
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.3(3 reviews)
  Meest recent

  Kast is goed .Scharnieren zijn zwak

  Ik heb 3 Keter Optima kasten gekocht. Maar de scharnieren zijn veel te zwak. Deze hadden net als in keukenkastjes van plaatstaal moeten zijn. De bevestegings punten van de pennetjes in het kunstof zijn veel te iel. Als je bij het openen van de scharnieren bij montage opent ( ze zitten ingeklapt in het zakje ) en je gebruikt teveel kracht, dan breekt het stuk. Ik heb het veertje er uitgehaald en met Bizonkit weer in elkaar gelijmt. Dus nu werkt het weer. Maar van de 18 scharnieren ( 3 kasten ) zijn er toch 3 aan dichelen gegaan. De kast is goed , maar de scharnieren kunnen beter.

  Werd helaas kapot geleverd

  Nadat ik enthousiast de doos had geopend en alles netjes had uitgestald bleek als snel dat er een scheur in de bodemplaat zat . Heb toen gebeld en er zou een nieuwe gebracht worden maar heb deze herroepen omdat ik er toch niet zoveel vertrouwen in heb dat deze kast lang meegaat.

  1 persoon vond dit nuttig

  Prima buitenkast die volledig aan mijn verwachting voldoet

  Product werd keurig verpakt en op tijd bezorgd. Er zit een duidelijke handleiding bij en het is aan te raden om deze goed te volgen. Ondanks dat het van kunststof is gemaakt heb je een stevige ruime buitenkast met best veel opslag ruimte. Wij hebben er 2 schappen uit gelaten zodat wij de kussens van onze tuinset in kunnen opbergen.

  3 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand