overzicht
Keter hondenhok, Creme met grijs
 • Uitverkocht

  Keterhondenhok

  139.-71.15je bespaart 67.85
  4 reviews
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Huisdieren

  Keter hondenhok

  Een lekker plekje voor je allergrootste vriend. Dit hondenhok van Keter is gemaakt van duurzaam materiaal en is voorzien van een verhoging zodat er geen kou vanaf de grond omhoog kan komen. Dankzij de smalle opening wordt je hond ook beschermt tegen weer en wind van buitenaf. Het hok is geschikt voor middelmatige en grote honden.
  Dit hok is gemaakt van een hoogwaardige kunststof, hierdoor is het gemakkelijk schoon te houden en onderhoudsvrij. Daarnaast is het hok waterdicht, weerbestendig en UV-bestendig.

  Afmetingen
  - Hoogte: 99 cm
  - Breedte: 95 cm
  - Diepte: 99 cm
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(4 reviews)
  Meest recent

  Geweldig nachthok

  ondanks dat we het nachthok nog maar twee dagen hebben merk ik aan mijn honden dat ze tevreden zijn ze hebben nog nooit een nachthok buiten gehad We zetten het hok neer en ze kropen alletwee in Dus bij deze KETER namens mijn 4 honden 3 witte herders en een Jack goedgekeurd dankjewel !!!

  1 persoon vond dit nuttig

  niet waterdicht

  Dit hok heb ik al een hele tijd geleden gekocht en het is hartstikke lek. Uit elkaar halen is ook geen optie want dan knapt het dak waarschijnlijk. Ik vind het een miskoop!

  keter hondenhok

  het is een heel goede hondenhok mijn hond is er niet meer uit te slaan ha ha erg stevig ,gemakkelijk in elkaar te zetten, heel handig ben blij dat ik het heb gekocht voor mijn hond.

  1 persoon vond dit nuttig

  Onze Kay ligt droog en uit de wind.

  De eerste dag viel het tegen, onze rottweiler Kay ging er niet in maar de tweede dag wel en nu moet ik hem er 's morgens roepen uit het hok als ik beneden kom, met andere woorden heeft onze Kay er plezier van zijn binnenhok, bij mij staat het hok onder een grote afdak zodat hij ook op de plaats rond kan lopen en de ruimte heefd.

  2 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand