Keter Grande Store opbergbox, Grijs
 • uitverkocht

  KeterGrande Store opbergbox

  549.95
  Grande Store
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Keter Grande Store opbergbox

  De Grande Store opbergbox van Keter is de moderne oplossing voor het opruimen van al het tuingereedschap. Je kunt hier makkelijk een heggenschaar, grasmaaier of verticuteermachine in opbergen, zonder dat deze last krijgen van de weersomstandigheden. De opbergbox is weersbestendig, duurzaam en makkelijk te openen en sluiten.

  DUOTECH
  De Patio Store opbergbox is voorzien van DUOTECH panelen. Deze panelen maken dat de opbergbox weersbestendig, duurzaam en onderhoudsvrij is. Je kunt de panelen makkelijk schoon houden en afnemen. Maar, het allerleukste, je kunt ze zelfs in een eigen kleur verven! Staat grijs niet in je tuin en heb je de box liever in een witte, zwarte of elk andere willekeurige kleur? Geen probleem, verf de panelen over en je hebt een nieuwe opbergbox in je tuin staan!

  Gebruik
  De Grande Store is bedoeld voor buitengebruik, voor de opslag van als je (tuin)gereedschap, kussens en zwembadartikelen. De Grande Store heeft een verlaagde entree, waardoor je niet over een heuveltje hoeft om bij je spullen te komen. Standaard worden er geen legplanken meegeleverd, deze zijn wel te monteren.

  Veiligheid
  Je kunt de opbergbox makkelijk afsluiten met een (hang) slot. Deze wordt niet standaard meegeleverd.

  Kenmerken:
  -
  Afmetingen: 132 x 190 x 109 cm
  - Materiaal: Kunststof
  - Gebruik: Outdoor
  lees meer

  Specificaties