Kenwood KVL6320S Chef Elite XL keukenmachine, Zilver
 • Uitverkocht

  KenwoodKVL6320S Chef Elite XL keukenmachine

  499.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Gratis mengkom met ijstool

  Gratis mengkom met ijstool

  na aanschaf van deze Kenwood keukenmachine. Deze actie geldt t/m 31 juli 2020. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar: https://www.kenwoodclub.nl/acties/ Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Kenwood KVL6320S Chef Elite XL keukenmachine

  Kenwood KVL6320S Chef Elite XL
  De Kenwood KVL6320S Chef Elite XL is een krachtige keukenmachine voorzien van een motor met een vermogen van 1400 Watt en planetaire draaibeweging voor perfecte beslagen. De KVL6320S  heeft  een elektronische snelheid regeling met variabele snelheden en  een pulse en fold functie voor optimale controle. De keukenmachine is eenvoudig in gebruik w en beschikt over een grote roestvrijstalen 6,7 liter mengkom. Met de meegeleverde  glazen ThermoResist blender, met een inhoud van 1,6 liter, heb je de mogelijkheid om de lekkerste smoothies of soepen te maken. Je kun de KVL6320S laten kloppen, kneden, mixen en blenden. De KVL6320S heeft een uniek aandrijfsysteem met 3 aandrijfpunten voor verschillende accessoires.

  De keukenmachine wordt geleverd met een blender, een mengkom, een K-klopper, een Power-garde, een deeghaak en een spatdeksel.

  Fold-functie
  De unieke fold-functie zorgt ervoor dat delicate ingrediënten goed door elkaar gespateld worden. Dankzij een omwenteling van 2,5 keer gaat er weinig lucht verloren. Dit is zeer belangrijk voor het bakproces.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie