Kenwood FDM307SS foodprocessor, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  KenwoodFDM307SS foodprocessor

  129.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  tot 40.- cashback

  tot 40.- cashback

  op deelnemende Kenwood keukenmachines. Deze actie geldt t/m 15 oktober 2020. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - http://www.kenwoodacties.nl/ - en registreer. Meer informatie over de cashback en deelnemende modellen lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Kenwood FDM307SS foodprocessor

  De Kenwood FDM307SS is foodprocessor die door zijn compacte en duurzame design in elke keuken past en dé musthave foodprocessor is voor elke beginnende kok. De FDM307SS is voorzien van een krachtige 800 Watt motor voor optimale prestaties voor al het snij/hak- en raspwerk, 2 snelheden met pulse functie.  De foodprocessor is door het interlock mechanisme eenvoudig en veilig in gebruik: de blender en mengkom passen op hetzelfde aandrijfpunt.

  De FDM307SS wordt geleverd met  een 2.1 liter mengkom, diverse accessoires zoals een 1.2 liter glazen blender, een garde, tweezijdige snijschijven (fijn en grof), extra fijne raspschijf, RVS snijmes, deegaccessoire, citruspers, multimolen, sapcentrifuge en snoeropbergmogelijkheid.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie