Kenwood DRV-A301W dashcam

  Kenwood DRV-A301W dashcam

  109.-
  nog 3 op voorraad

  Kenwood DRV-A301W dashcam

  Houd bij wat er op de weg gebeurt met de Kenwood dashcam DRV-A301W. Deze dashcam heeft een 2,7 inch LCD kleurenscherm met Full HD-opnamekwaliteit. De dashcam start direct met opnemen wanneer je de auto start. Dankzij de ingebouwde wifi kun je de beelden op je smartphone bekijken.

  Automatisch starten en stoppen
  Wanneer je de auto start zal de opname vanzelf beginnen, als je het contact uitzet zullen de opnames starten. De ingebouwde G-sensor detecteert krachten van buitenaf, de net gemaakte beelden worden dan opgeslagen. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker is je opname helemaal compleet. Wil je ook verzekerd zijn van beelden terwijl je in de parkeerstand staat? Dan heb je de kabelset CA-DR1030 van Kenwood nodig (apart verkrijgbaar).

  Scherp beeld en grote kijkhoek
  De DRV-A301W heeft een F1.8 gevoelige lens met 136 graden brede kijkhoek, zodat je alles voor je goed in beeld hebt. De opnames worden in Full HD-kwaliteit (1920 x 1080 pixels) opgenomen.

  Bekijk beelden vanaf je telefoon
  Dankzij de ingebouwde wifi kun je de beelden via de gratis app op je telefoon terugkijken en doorsturen. Met behulp van de GPS-sensor kun je het tijdstip en de locatie van de beelden terugvinden. Bij de dashcam wordt een MicroSD-kaart van 16GB geleverd voor het opslaan van de opnames.

  Snel los te maken magnetische montage
  De DRV-A301W heeft een standaard die uniek is ontworpen om de camera snel te plaatsen en te verwijderen zodat jij je kunt concentreren op de perfecte opname.
  lees meer

  Specificaties

  Fotofunctie
  GPS
  USB-aansluiting
  Incl. luidspreker
  Nachtmodus
  Touchscreen
  GeheugenkaartMicroSD tot 256GB
  bekijk alle specificaties
  GPSUSB-aansluitingWifiGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.