Kenwood DRV-A201 dashcam

  Kenwood DRV-A201 dashcam

  99.-
  nog 4 op voorraad

  Kenwood DRV-A201 dashcam

  Houd bij wat er op de weg gebeurt met de Kenwood dashcam DRV-A201. Deze dashcam heeft een 2,7 inch LCD kleurenscherm met Full HD-opnamekwaliteit. De dashcam start direct met opnemen wanneer je de auto start.

  Automatisch starten en stoppen
  Wanneer je de auto start zal de opname vanzelf beginnen, als je het contact uitzet zullen de opnames starten. De ingebouwde G-sensor detecteert krachten van buitenaf, de net gemaakte beelden worden dan opgeslagen. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker is je opname helemaal compleet. Wil je ook verzekerd zijn van beelden terwijl je in de parkeerstand staat? Dan heb je de kabelset CA-DR1030 van Kenwood nodig (apart verkrijgbaar).

  Brede kijkhoek
  De DRV-A201 heeft een F1.8 gevoelige lens met kijkhoek van 136° breed, zodat je alles voor je goed in beeld hebt. De opnames worden in Full HD-kwaliteit (1920 x 1080 pixels) opgenomen en kun je opslaan op de meegeleverde MicroSD-kaart met een opslagcapaciteit van 16GB.

  Snel los te maken magnetische montage
  De DRV-A201 heeft een standaard die uniek is ontworpen om de camera snel te plaatsen en te verwijderen zodat jij je kunt concentreren op de perfecte opname.
  lees meer

  Specificaties

  Fotofunctie
  GPS
  NFC connectiviteit
  USB-aansluiting
  Incl. luidspreker
  Nachtmodus
  Touchscreen
  bekijk alle specificaties
  GPSUSB-aansluitingGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.