Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Homo digitalis - Andrew Keen
 • Uitverkocht

  Andrew KeenHomo digitalis

  19.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Literatuur

  Homo digitalis - Andrew Keen

  Door de alomvattende digitale revolutie blijft onze wereld wezenlijk veranderen. In Homo Digitalis laat Andrew Keen zien hoe we onze menselijkheid kunnen behouden in de gevaarlijke digitale toekomst.

  De digitale revolutie zorgt voor almaar groeiende werkloosheid, ongelijkheid en populisme. Onze toekomst is verstoord door wereldwijde hyperconnectiviteit. Keen toont in zijn nieuwste boek dat wij deze tendens kunnen hervormen, om zo een betere toekomst voor onszelf als mens te creëren. Hij stelt hiervoor vijf strategieën op: concurrerende innovatie, overheidsregulatie, keuze van de consument, sociale verantwoordelijkheid door grote bedrijven en educatie. Keen onderzoekt waar in de wereld het best en het slechtst gepresteerd wordt op deze vijf onderdelen. Van Estland, Duitsland, Scandinavië tot Korea, India en natuurlijk Silicon Valley. Homo Digitalis is vol engagement, krachtig onderbouwd en stemt hoopvol: de gevolgen van de digitale revolutie zijn misschien nog op te lossen. Dan wordt onze toekomst misschien nog iets waar wij naar uit zullen kijken.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursAndrew Keen
  Eerste auteurAndrew Keen
  GenreLiteraire non-fictie
  ISBN9789401607797
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2018
  EAN9789401607797
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand