Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

 
Karl Barth: Geloven in de levende god 5 - E.P. Meijering
 • Uitverkocht

  E.P. MeijeringKarl Barth: Geloven in de levende god 5

  16.50

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Karl Barth: Geloven in de levende god 5 - E.P. Meijering

  Wat verstaat Barth onder het eeuwige leven? Het is moeilijk om daarvan een duidelijke indruk te krijgen. De reden is niet dat hij erkent dat we hiervan niets kunnen weten, en dat hij zich daarom bewust vaag en terughoudend hierover uit. In tegendeel, hij spreekt hierover met grote stelligheid, vooral over wat het 'eeuwige leven' niet inhoudt, maar de lezer heeft enige moeite om zich iets voor te stellen bij Barths gedachten over wat het leven bij God dan wel is. Weet hij het zelf niet? Verbergt hij zijn eigenlijke visie? Wil hij ons nieuwsgierig maken, en niet alleen naar wat hij bedoelt, maar ook naar wat ons eenmaal wel of niet te wachten zal staan?

  Eginhard Meijering (1940) was van 1968 tot 1995 predikant en van 1976 tot 2001 lector in de theologiegeschiedenis aan de Universiteit Leiden. Hij publiceerde gedeeltelijk in het Engels en het Duits. In 2001 verleende de Universiteit van Heidelberg hem een eredoctoraat in de theologie.

  Specificaties

  AuteursE.P. Meijering
  Eerste auteurE.P. Meijering
  GenreGodsdienstboek
  ISBN9789463451680
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's135
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand