overzicht
Kärcher WV2 Premium Plus White ruitenreiniger, -
 • Uitverkocht

  KärcherWV2 Premium Plus White ruitenreiniger

  53.99
  22 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Stoomreinigers

  Kärcher WV2 Premium Plus White ruitenreiniger

  Kärcher WV2 Premium Plus White ruitenreiniger, waarmee je zonder moeite streeploos je ramen kunt wassen. Je kunt tijd besparen door je ramen voortaan schoon te maken met de snoerloze Kärcher WV2 Plus White, de wisser die vloeistoffen opzuigt. Er worden 2 zuigmonden meegeleverd, een grote en een kleine zodat je altijd een juiste zuigmond voor handen hebt. De zuigfunctie van de Window vac 2 Premium Plus White  zorgt voor een uiterst efficiënte reiniging en voor schitterende ramen - zonder strepen of vuilresten. Dankzij zijn elektrische opzuiging van het water behoren vervelende druppels definitief tot het verleden dit dankzij de combinatie van sproefles en wisser. Daar bovenop zorgt de handige en ergonomische Kärcher Window Vac voor een zeer hygiënische ramenreiniging, aangezien er geen direct contact is met het vuile water.

  Merkbaar sneller en makkelijker
  Je kunt met de Kärcher WV2 Premium Plus White ruitenreiniger niet alleen ramen schoonmaken, maar ook vrijwel alle gladde oppervlakken. En hij werkt merkbaar sneller en gemakkelijker dan de traditionele wisser met zeem. Bovendien is hij snoerloos, en dat maakt hem natuurlijk bijzonder gebruiksvriendelijk. Met de Kärcher Window Vac Premium Plus White beschik je over een pakket waarmee je de schoonmaakklus van A tot Z uitvoert: de snoerloze Window Vac, een sproeifles, een microvezeldoek en een krachtig, 2 zuigmonden en een schoonmaakmiddel voor de ramen.
   
  Zo doe je het
  - Stap 1: sproeien
  Bevochtig eerst het oppervlak met je schoonmaakmiddel. Dat gaat het makkelijkst met de sproeifles die in de Window Vac 2 Plus set wordt meegeleverd.
  - Stap 2: schoonmaken
  Maak nu het raam schoon met de microvezeldoek op de veger, die op de sproeifles is bevestigd.
  - Stap 3: afwerken
  Tot slot zuig je in één enkele beweging het vuile water van het oppervlak met de snoerloze Window Vac 2 Plus. Zo eenvoudig gaat dat.

  Meegeleverd:
  - Snoerloze Window Vac
  - Sproeifles
  - Microvezeldoek
  - Acculader
  - Kleine zuigmond
  - Grote zuigmond
  - Krachtig schoonmaakmiddel

  Specificaties:
  - Vuilwatertank: 100 ml
  - Werktijd met 1 batterijlading: 25 minuten
  - Laadtijd: 140 minuten (compleet met lader)
  - Vermogen 3.7 volt
  - Geluidsniveau 50 dB
  - Schoonmaakcapaciteit met 1 batterijlading: ± 75 m2 (± 25 ramen)
  - Werkbreedte grote zuigmond: 280 mm
  - Werkbreedte kleine zuigmond: 170 mm
  - Gewicht inclusief batterij: 600 gram
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.2(22 reviews)
  Meest recent

  Waardeloos.

  Na 5 keer gebruiken laadt hij niet meer op. Lampje knippert een paar keer en daarna doet hij weer niets. Aanvankelijk was ik erg blij mee maar dit is een teleurstelling. Hij kan zo in de prullenbak.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Handig apparaat

  Ik moet er nog leren mee werken maar ik ben alvast enthousiast van het resultaat en tijdsbesparing

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Handig en snel!!

  Een snelle manier om ramen te zemen. Geen emmers met water, ideaal!! Hier en daar een streep, maar die heb ik altijd al gehad met ramen zemen, geen probleem voor mij!!

  Bar slechte kwaliteit Window Vac2 Premium

  Mijn 3 jaar oude, weinig gebruikte WV2 ( ca 1x per 4 tot 6 weken benut ) weigerde opgeladen te worden en werkte niet meer.. Geen groen lampje, geen lading, geen reactie op inschakelknop..... .Laad-apparaat gecontroleerd, gaf voorgeschreven spanning van 5.5 Volt. WV2 Premium 30 na tot 35 maal benutten reeds kapot! Daar de garantie toch om was, e.e.a. gedemonteerd en accu gecontroleerd, deze was in orde ( 4Volt spanning ). Waarschijnlijk schakelaar of (zeer fragiele) electronica defect. Apparaat vol teleurstelling in de vuilnisbak geworpen. Lees nu op de site dat er meer ( teveel ) soortgelijke problemen zijn.... Handig in gebruik zolang hij werkt, maar helaas zwaar teleurstellende kwaliteit !! Jammer, maar afrader dus !

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Heel content

  Ik ben echt heel content van de WV2 premium, hij kan langer mee dan er op staat en reinigd streeploos. Alleen was mijn vorige karcher na 2jaar en 1 maand al kapot.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Ramen reinigen wordt opeens leuk

  Ramen reinigen zonder veel geklieder met water en het uitwringen van zemen en sponsen. Na de zeer positieve ervaring met de FC 5 Floorcleaner ook dit apparaat gekocht. Zijn beide super apparaten. Doen wat er beloofd wordt en spaart enorm veel tijd.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Super handig!! Snel en streeploos

  Ik ben er heel blij. Alle ramen en spiegels in huis gedaan en geen geknoei! Twee verschillende opzetstukken zijn voor mij ook echt een uitkomst, omdat wij ook smalle ramen hebben.

  1 persoon vond dit nuttig

  Schoon en snel!

  Vorige week aangeschaft en zeer tevreden. Was nogal sceptisch na eerdere ervaringen hier. Ik ben al gewend met een silicone wisser te werken dat vergt ook wat oefening. Als je te hard drukt laat ie idd strepen na. Rustig van boven naar beneden het app het werk laten doen, super ding. Geen lekwater meer op het tapijt. Als de wateropvang iets groter had geweest had ie van mij 5 sterren gekregen.

  Handig hebbeding

  Heel gemakkelijk om te hanteren. Zonder strepen. Een echte aanrader.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Schoon maar snel defect.

  Vandaag mijn 1 jaar oude en weinig gebruikte WV2 premium Plus white opgestuurd ter reparatie. Zo te lezen een bekend kwaaltje van deze uitvoering. Lampje knippert en hij doet niets meer. Waarschijnlijk toch een slechte keus geweest.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  toegevoegd aan winkelmand