overzicht
Kärcher WD 6 P Premium alleszuiger, Geel

  KärcherWD 6 P Premium alleszuiger

  199.-
  5 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher WD 6 P Premium alleszuiger

  Kärcher WD 6 P Premium alleszuiger is een veelzijdige en multifunctionele alleszuiger, levert een vermogen van 2000 watt met een uiterst laag energieverbruik van slechts 1300 watt. Met unieke technologie voor filtervervanging. Het vlakfilter bevindt zich in een filtercassette en kan snel en eenvoudig worden vervangen zonder enig contact met het vuil. Je kunt zowel droog als nat vuil zuigen zonder dat je het filter moet verwisselen. Een ander uniek kenmerk is de bijzondere technologie voor filterreiniging. Met één druk op de knop verwijder je het vuil uit het filter met krachtige luchtstoten waardoor de zuigkracht snel wordt hersteld. Dankzij de contactdoos met automatische aan-uitknop kun je met aangesloten gereedschap werken. Het vuil afkomstig van schaaf-, zaag- of schuurwerkzaamheden wordt onmiddellijk opgezogen. De zuigkracht kan naar wens worden aangepast, zowel voor standaard zuigwerkzaamheden als voor het gebruik van elektrisch gereedschap. Andere kenmerken zijn: een roestvrijstalen vuilreservoir van 30 liter, een afneembare handgreep met elektrostatische bescherming, een afvoerschroef voor grote hoeveelheden water, een parkeerpositie en veel meer. Met 2 jaar garantie.

  - De praktische blaasfunctie helpt overal waar stofzuigen niet mogelijk is
  - Contactdoos met automatische aan-uitknop om te kunnen werken met elektrisch gereedschap.
  - Zuigkracht variabel instelbaar voor normaal gebruik en gebruik met elektrisch gereedschap

  Specificaties
  -
  Blaasfunctie
  - Snoerlengte: 6 meter
  - Actieradius: 9,2 meter
  - Luchtfilter: vlakfilter
  - Indicatie vol: bij natzuigen geeft de vlotter dit aan en schakelt de machine uit
  - Geluidsniveau: 73 dB
   
  Afmetingen en gewicht
  - Afmeting (hxbxd):69,4x38,2x41,8 cm
  - Gewicht: 9,5 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(5 reviews)
  Meest recent

  Goede alles zuiger

  Redelijk goed zuiger, maar net na de garantie tijd was de draaischakelaar defect. Geen garantie meer of na hoge reparatie kosten. De zuiger opengemaakt te hebben (ging gemakkelijk) bleek de knop van de draaischakelaar gescheurd te zijn, was snel te herstellen door een plastic bus erover te zetten, waar na hij weer perfect werkte.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Defecte schakelaar

  Heb de stofzuiger net vier jaar en maar heel beperkt gebruikt. Nu al een defecte schakelaar en ik lees op deze website dat ik niet de enige ben; mogelijk is dit zelfs een zwak punt van de MV 6 P Premium.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Geen stofzak

  Ben er zeer tevreden mee vooral het stof van mij figuurzaag machine word nu goed opgezogen

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Goed product , sterke alleszuiger.

  Een paar dagen na ontvangst gebruikt om de klinkers in de tuin af te spuiten en met deze alleszuiger de losgekomen rotzooi op te zuigen . In een woord "super" makkelijk alles opzuigen en nog makkelijker in de goot leeg laten lopen door 1 knop los te draaien ! We zijn er blij mee !

  1 persoon vond dit nuttig

  Super sterke stofzuiger

  Gisteren gekocht en meteen even uitgeprobeerd Stofzuiger is super krachtig ook met vocht opzuigen van m’n korreltapijt waar ik hem vooral voor heb gekocht

  ook geplaatst op kaercher.cn

  toegevoegd aan winkelmand