Kärcher WD 5 P V-25/5/22 alleszuiger

  Kärcher WD 5 P V-25/5/22 alleszuiger

  239.-
  nog 4 op voorraad

  Kärcher WD 5 P V-25/5/22 alleszuiger

  De Kärcher WD 5 P V-25/5/22 nat- en droogzuiger heeft een krachtige zuigkracht en uitstekende energie-efficiëntie, met een stroomverbruik van slechts 1100 watt. De WD 5 P V-25/5/22 nat- en droogzuiger heeft een kunststof container van 25 liter, een 5 meter lange stroomkabel en een 2,2 meter lange zuigslang met afneembare, elektrostatisch beschermde handgreep.

  Geen contact met vuil door de filterbox
  Dankzij de filterverwijderingstechnologie kun je de filterbox openen zonder in contact te komen met vuil. Bovendien kan het filter snel en eenvoudig worden gereinigd door op de filterreinigingsknop te drukken, waardoor de volledige zuigkracht wordt hersteld. De blaasfunctie is vooral handig bij het reinigen van delicate voorwerpen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals spleten.

  Parkeerfunctie
  Door de parkeerpositie op de bumper kunnen de buizen en het vloermondstuk ook snel en gemakkelijk worden opgeborgen tijdens een korte pauze van het werk.

  Makkelijk op te bergen
  Door de afneembare handgreep kunnen verschillende mondstukken direct op de zuigslang worden aangesloten. De stroomkabel kun je veilig opbergen met behulp van de geïntegreerde kabelhaken.

  Vliesfilterzak
  Bij de Kärcher wordt een drielaags, scheurvast vliesfilterzak meegeleverd die zorgt voor een langdurige zuigkracht en uitstekende stofopname.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)1100
  Geluidsniveau (dB)71
  Actieradius (m)5
  Snoerloos
  Inhoud stofopvang (l)25
  (H)EPA-filter
  Gewicht (kg)8,9
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.