Kärcher WD 4 S V-20/5/22 alleszuiger

  Kärcher WD 4 S V-20/5/22 alleszuiger

  131.58
  nog 2 op voorraad

  Kärcher WD 4 S V-20/5/22 alleszuiger

  De Kärcher WD 4 S V-20/5/22 alleszuiger heeft een krachtige zuigkracht en energiezuinige prestaties met een stroomverbruik van slechts 1000 watt. Omdat vloermondstuk, zuigslang en apparaat perfect op elkaar zijn afgestemd, bereik je perfecte reinigingsresultaten en verwijder je zonder onderbrekingen en zonder filtervervanging nat, droog, fijn of grofvuil.

  Verwijderbare filter
  De WD 4 S V-20/5/22 is uitgerust met een robuuste, slagvaste 20 liter roestvrijstalen container, een snoer van 5 meter, een 2,2 meter lange zuigslang, een vlakfilter en een vliesfilterzak. Dankzij gepatenteerde technologie kan het filter in de nat- en droogzuiger eenvoudig en snel in enkele seconden worden verwijderd - zonder in contact te komen met vuil. Door de afneembare handgreep kunnen accessoires direct aan de zuigslang worden bevestigd.

  Makkelijk in gebruik
  De slang kan compact op de apparaat kop worden opgeborgen. De apparaat kop biedt ook voldoende ruimte om kleine onderdelen op te bergen wanneer dat nodig is. Door de parkeerpositie op de bumper kunnen de buizen en het vloermondstuk ook snel en gemakkelijk worden opgeborgen. Andere voordelen zijn het "Pull & Push"-vergrendelingssysteem voor eenvoudig openen en sluiten van de container, evenals een ergonomisch gevormde draaggreep voor comfortabel transport van het apparaat.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)1000
  Geluidsniveau (dB)72
  Actieradius (m)7,2
  Snoerloos
  Inhoud stofopvang (l)20
  Gewicht (kg)7,7
  Breedte (cm)36,5
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.