Kärcher WD 3 S V-17/4/20 alleszuiger

  Kärcher WD 3 S V-17/4/20 alleszuiger

  90.99
  nog 3 op voorraad

  Kärcher WD 3 S V-17/4/20 alleszuiger

  De Kärcher WD 3 S V-17/4/20 is krachtig en energiezuinig met een stroomverbruik van slechts 1000 W. Zowel het apparaat als de zuigslang en het Clips-vloermondstuk zijn perfect op elkaar afgestemd – voor de beste reinigingsresultaten op droog, nat, fijn of grofvuil.

  Veelzijdig in gebruik
  De nat- en droogzuiger overtuigt door zijn compacte ontwerp en een robuuste roestvrijstalen container van 17 l, 4 m stroomkabel, 2 m zuigslang en zijn vliesfilterzak. Dankzij het patroonfilter uit één stuk is het mogelijk om zowel nat als droog vuil op te zuigen zonder filtervervanging. De blaasfunctie is handig voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen.

  Pull en Push vergrendeling
  De slang wordt opgeborgen door deze aan de kop van de machine te hangen, waardoor ruimte wordt bespaard. De kabel kan worden opgeborgen aan de kabelhaak, buizen en vloermondstukken aan de bumper. Het "Pull & Push"-vergrendelingssysteem maakt het eenvoudig openen en sluiten van de container mogelijk.

  Makkelijk op te bergen
  De handgreep van de stofzuiger kan worden verwijderd en het accessoire kan direct op de zuigslang worden aangesloten. Ook slim: gereedschap of kleine onderdelen kunnen op het opberg vak op de machinekop neergezet worden. De ergonomisch gevormde draaggreep maakt comfortabel transport mogelijk.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)1000
  Geluidsniveau (dB)75
  Actieradius (m)6
  Snoerloos
  Inhoud stofopvang (l)17
  Gewicht (kg)4,8
  Breedte (cm)32,8
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.