Kärcher WD 3 P V-17/4/20 alleszuiger, Geel, Zwart

  Kärcher WD 3 P V-17/4/20 alleszuiger

  101.99
  nog 3 op voorraad

  Kärcher WD 3 P V-17/4/20 alleszuiger

  De WD 3 P V-17/4/20 is krachtig en energiezuinig met een stroomverbruik van slechts 1000 W. Zowel het aqpparaat als de zuigslang en het Clips vloermondstuk zijn perfect op elkaar afgestemd – voor de beste reinigingsresultaten op droog, nat, fijn of grofvuil. De nat- en droogzuiger overtuigt door zijn compacte design en robuuste kunststof opvangbak van 17l, 4 m snoer, 2 m zuigslang en vliesfilterzak. Dankzij het patroonfilter uit één stuk is het mogelijk om zowel nat als droog vuil op te zuigen zonder filtervervanging.

  Geïntegreerd stopcontact
  Via het geïntegreerde stopcontact met automatische aan/uit-schakelaar kunnen elektrische gereedschappen zoals zagen of slijpmachines worden aangesloten en kan het vrijkomende vuil direct worden opgezogen. De blaasfunctie is handig voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen. De slang wordt opgeborgen door deze aan de kop van de machine te hangen, waardoor ruimte wordt bespaard. De kabel kan worden opgeborgen aan de kabelhaak, buizen en vloermondstukken aan de bumper.

  Push en Pull vergrendeling
  Het "Pull & Push"-vergrendelingssysteem maakt het eenvoudig openen en sluiten van de container mogelijk. De handgreep van de stofzuiger kan worden verwijderd en het accessoire kan direct op de zuigslang worden aangesloten.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)1000
  Geluidsniveau (dB)75
  Actieradius (m)6
  Snoerloos
  Inhoud stofopvang (l)17
  Gewicht (kg)5,7
  Breedte (cm)34
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.