overzicht
Kärcher verlengsteel voor Window Vac
 • Uitverkocht

  Kärcherverlengsteel voor Window Vac

  49.99
  6 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Stoomreinigeraccessoires

  Kärcher verlengsteel voor Window Vac

  De Kärcher Window Vac verlengsteel maakt het nu ook mogelijk om de voordelen van reinigen met de Window Vac bij hoger gelegen (dak)ramen te ervaren. De telescopische verlengsteel is uitschuifbaar van 95 cm tot maar liefst 200 cm wat het mogelijk maakt om oppervlakken tot zo'n 4 meter hoogte te reinigen. De stand van de Window Vac is instelbaar.

  - materiaal: kunststof/aluminium

  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(6 reviews)
  Meest recent

  opvallend en zuinig in gebruik en ook geen geknoei

  Door een voet operatie nog niet zelf gebruikt, maar een vriend heeft het mij voorgedaan en dat ziet er veelbelovend uit.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Slechte kwaliteit

  Reeds enige jaren gebruiken wij de WV50. Helaas blijkt de verlengde steel van een zeer slechte kwaliteit. Probleem was dat de klem waarmee de stel wordt gefixeerd moeilijk los te krijgen was. Op een gegeven moment wilde de stel helemaal niet meer los. Met bankschroef of tangen, hij was niet meer los te krijgen en daardoor onbruikbaar.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Precies waar het voor gemaakt is.

  Prima voor boven ramen. Karcher ramensysteem is plug and play

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Onstabiel

  De Kärcher Window vac zit in principe, alleen met een simpel riempje vast. Dit riempje was bij mijn verlengsteel niet echt goed vast te klikken, ging voortdurend weer los. Voor mij reden genoeg om het gelijk weer in te pakken, vond de steel te onstabiel. De Window vac zelf, ben ik dik tevreden over.

  Geen trap meer nodig

  Ramen zemen is zo nog gemakkelijker, geen trap meer nodig dus zo klaar.

  MIJN Kärcher ramenlapper!

  Dit is nu eindelijk ideaal om je bovenramen schoon te krijgen zonder te veel water te morsen. Twee telescopische stelen uitschuifbaar is fantastisch, heel makkelijke gebruiksaanwijziging vindt u op de doos en wel even opladen voor gebruik. Heb hem reeds een paar maal met veel plezier gebruikt en het is heerlijk werken en gezond vanwege de strekoefeningen. Had de kleine al en ben nu heel tevreden met beiden, hoop hem nog lang te gebruiken.

  toegevoegd aan winkelmand