Kärcher VC5 Cordless 2 in 1 steelstofzuiger, Zwart/geel
 • Uitverkocht

  KärcherVC5 Cordless 2 in 1 steelstofzuiger

  199.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Kärcher VC5 Cordless 2 in 1 steelstofzuiger

  De superieure stofzuiger 2 in 1 VC 5 Cordless  van Kärcher toont aan dat een krachtige stofzuiger niet groot hoeft te zijn. De compacte stofzuiger onderscheidt zich ondanks het kleine formaat door een unieke reinigingskracht en kan de vergelijking met grote sledestofzuigers gemakkelijk aan. En dankzij het gepatenteerde driedubbele telescopische systeem kan de VC5 Cordless half zo groot worden gemaakt. Gewoon op de knop drukken en inschuiven: de VC 5 Cordless is een van de compactste stofzuigers ter wereld waarvoor ook in de kleinste woning plaats is. De grote zuigkracht heeft de VC 5 Cordless te danken aan de schakelbare Kärcher zuigmond voor droog zuigen met flexibel gewricht. De zuigmond is speciaal ontworpen voor dit apparaat. Het robuuste ontwerp en de speciale geometrie van de zool leveren maximale zuigkracht bij een laag energieverbruik. En het energie-label bevestigt de uitstekende reinigingsresultaten van de VC 5 op alle harde vloeren en tapijten. Een ander pluspunt is het zakloze filtersysteem met geïntegreerde reiniging dat de aankoop van dure filterzakken overbodig maakt. De filtercassette kan eenvoudig worden verwijderd waarna het filter snel kan worden geleegd. De VC 5 is een compacte krachtpatser die een uitstekende zuigprestatie levert. Je hebt wel tot 40 minuten de tijd om je vloer te reinigen waarbij geen snoer je in de weg zit. En mede door het lage gewicht is de trap zuigen een peuleschil geworden. De superieure stofzuiger 2 in 1 VC 5 Cordless  van Kärcher toont aan dat een krachtige stofzuiger niet groot hoeft te zijn. De compacte stofzuiger onderscheidt zich ondanks het kleine formaat door een unieke reinigingskracht en kan de vergelijking met grote sledestofzuigers gemakkelijk aan. En dankzij het gepatenteerde driedubbele telescopische systeem kan de VC5 Cordless half zo groot worden gemaakt. Gewoon op de knop drukken en inschuiven: de VC 5 Cordless is een van de compactste stofzuigers ter wereld waarvoor ook in de kleinste woning plaats is. De grote zuigkracht heeft de VC 5 Cordless te danken aan de schakelbare Kärcher zuigmond voor droog zuigen met flexibel gewricht. De zuigmond is speciaal ontworpen voor dit apparaat. Het robuuste ontwerp en de speciale geometrie van de zool leveren maximale zuigkracht bij een laag energieverbruik. En het energie-label bevestigt de uitstekende reinigingsresultaten van de VC 5 op alle harde vloeren en tapijten. Een ander pluspunt is het zakloze filtersysteem met geïntegreerde reiniging dat de aankoop van dure filterzakken overbodig maakt. De filtercassette kan eenvoudig worden verwijderd waarna het filter snel kan worden geleegd. De VC 5 is een compacte krachtpatser die een uitstekende zuigprestatie levert. Je hebt wel tot 40 minuten de tijd om je vloer te reinigen waarbij geen snoer je in de weg zit.

  - 3 niveaus zuigkracht, de zuigkracht kan snel en eenvoudig worden aangepast
  - Magnetische parkeerstand en snelle en veilige parkeerstand voor werkonderbrekingen.
  - 3-fase zakloos filtersysteem, geen duren filterzakken nodig, het filter wordt automatisch gereinigd als filterafdekking wordt geopend. En kun je het Filter snel en eenvoudig leegmaken met de uitneembare filtercassette.
  - 3-voudige telescopische zuigbuis, De stofzuiger kan met een druk op de knop half zo klein worden gemaakt. Makkelijk op te bergen in zeer kleine ruimten. Grootte individueel instelbaar.

  Specificaties:
  - Vermogen volt: 18
  - Soort accu : Lithium-Ion
  - Nominaal vermogen: 125 watt
  - Bedrijfstijd ± 40 minuten in de laagste vermogensstand
  - Bedrijfstijd ± 11minuten in de laagste vermogensstand
  - Oplaadtijd: 3 uur
  - Indicatie opladen accu: Ja (indicatieniveau in 3 stappen.
  - Inhoud stofopvang:  liter
  - Kleur: Zwart geel
  - Garantietermijn: 2 jaar
  - Geluidsniveau: 69 dB
  - Omschakelbaar vloermondstuk
  - Meubelzuigmond

  Afmetingen en gewicht
  - Afmeting (hxbxd): 62,1x26,1 x18,2 cm
  - Gewicht: 2,77 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie