overzicht
Kärcher TELESCOPISCHE LA telescopische lans 4 meter
 • Uitverkocht

  KärcherTELESCOPISCHE LA telescopische lans 4 meter

  99.95
  8 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle hogedrukreinigers

  Kärcher TELESCOPISCHE LA telescopische lans 4 meter

  Dankzij deze telescopische lans van Kärcher kun je ook de moeilijk bereikbare plaatsen bereiken en reinigen. Door de lengte van 4 meter is het mogelijk om bijvoorbeeld de gevel van je huis te reinigen, zonder dat je met gevaar op een trap hoeft te werken.

  Kenmerken:
  - de lans is telescopisch verstelbaar tot 4 meter lengte

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(8 reviews)
  Meest recent

  top product

  heel goed product, heel handig in gebruik, veelzijdig,

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Handig maar met beleid gebruiken

  Net gekocht. Best prijzig maar voldoet over het algemeen. Alleen als ik hem op volle lengte met een zwaar opzetstuk als bv powerbrush gebruik dan wordt het wel erg lastig hanteren. Positioneren en druk uitoefenen zijn dan echt lastig te realiseren. Maar over algemeen precies goed om op hoge normaliter onbereikbare plekken mee te werken

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Geweldige aanwinst

  Na lang dubben toch maar besloten om deze lans aan te schaffen, en wat een ervaring om hier je gevel/dakrand mee schoon te spuiten, mos verwijderen van de wanden? Geen probleem. Spaart je een ladder neer te zetten. Geen gezeuldaar meer mee. Super ding, erg tevreden mee. Zou zeggen, wil je gemakkelijk cleanen? Schaf hem aan.

  zeer tevreden

  Werkt erg fijn ben er ook zeer tevreden over houd goed zijnn druk ook als je hem helemaal op volle lengenten heb dus erg fijn ding om mee te werken zeker een aanrader

  top produkt

  hallo daar, telescopische lans voldoet prima al één hoop gemak van gehad voor niet te veel geld één hoop extra gemak gr.frank

  1 persoon vond dit nuttig

  Ideaal zonder ladder

  Ik heb hem aangeschaft om de goten en windveren schoon te spuiten. Ik moet zeggen dat het wel beviel, Aangezien ik ook een grote hogedrukspuit heb van Wehkamp ging het erg makkelijk. Op de lange lengte wel enig stuur probleempje, maar je moet even het gevoel er bij hebben.

  Niet voor alles geschikt

  Ik kocht de telescopische lans om hoog gelegen kunststof betimmeringen schoon te spuiten evenals de zijkanten van een dakkapel. De lans moet daarvoor helemaal uitgeschoven worden. Het geheel wordt daardoor zo flexibel dat de lans niet meer nauwkeurig gericht kan worden en hardnekkige aanslag niet verwijderd kan worden. De tegendruk van de waterstraal drukt de de sproeikop namelijk naar achteren. Voor lichte aanslag en bij een minder uitgeschoven stand zal het resultaat beter zijn. Kortom, voor mijn doel bleek de lans helaas niet geschikt.

  Handig en makkelijk

  Gemakkelijk hanteerbaar. Ik gebruik hem om mijn carport met volledig glazen dak + mijn serredak schoon te spuiten. Genoeg waterdruk om alles te reinigen.

  toegevoegd aan winkelmand