overzicht
Kärcher T-Racer 350 terrasreiniger

  KärcherT-Racer 350 terrasreiniger

  56.95
  9 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher T-Racer 350 terrasreiniger

  Deze T-Racer 350 van Kärcher maakt het mogelijk om vlakke ondergronden, zoals opritten, terrassen, wanden, garagepoorten en hardhouten vloeren spatvrij te reinigen. De terrasreiniger heeft een diameter van 29 cm en beschikt over 2 ronddraaiende hogedruksproeiers. De afstand van spuitkoppen is regelbaar en geschikt voor elke ondergrond als beton, hout, klinkers en asfalt. De T-Racer 350 is aan het spuitpistool te koppelen door middel van een bajonet koppeling met versteviging. De terrasreiniger heeft een parkeerpositie om te kunnen staan zonder het pistool. Het ergonomische handvat maakt verticale toepassingen mogelijk. Deze terrasreiniger is te gebruiken bij alle Kärcher hogedrukreinigers.
   
  - Diameter: 29 cm
  - 2 ronddraaiende spuitkoppen
  - Afstand van spuitkoppen regelbaar
  - Ergonomisch handvat

  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(9 reviews)
  Meest recent

  Toppie de Karcher T-Racer 350

  Ik heb de karcher T-racer 350 vandaag voor het eerst gebruikt en het was boven verwachting, heel simpel in gebruik en uiterst efficiënt, kortweg een aanwinst.

  spatvrij terrastegels reinigen

  Ik ben erg tevreden over dit product. Het werkt prima en ik krijg geen natte voeten/benen meer want hij is spatvrij en erg handzaam. Zonder moeite alle tegels schoon! Een aanrader!!!

  1 persoon vond dit nuttig

  Top terrasreiniger

  Heel makkelijk hanteerbaar en reinigt goed het terras en schutting

  Een artikel waar je blij van wordt

  Omdat mijn terras niet meer schoon werd door schobben heb ik besloten om mijn Karcher hogedruk te gebruiken, echter was ik nog niet in het bezit van een terrasreiniger. Omdat Wehkamp de terrasreiniger T-Racer 350 van Karcher in de aanbieding was de keus snel gemaakt. De terrasreiniger werkt perfect, de tegels zijn schoon en weer op kleur en geen gespat van water door de onderrand van de T 350. Ben zeer tevreden met dit artikel.

  zeer krachtig en mooi schoon

  na ontvangst van mijn karcher T-Racer 350 ben gelijk gaan testen op de terras achter mijn huis en het resultaat is verbluft goed en mooi schoon en ben zeer te vreden met mijn terrasreininger van karcher T-Racer 350

  1 persoon vond dit nuttig

  Zeer bruikbare reiniger

  Na ontvangst van pakket via internet besteld heb ik dezelfde dag nog het onderdeel gemonteerd op (of aan) het spuitpistool. De makkelijke lange hendel is zeer gebruiksvriendelijk met bewegen in alle richtingen, met een lichte voorkeur voor lengteslagen, bij het verwijderen van groene aanslag op de tegels voor mijn garage. De lange hendel wordt goed geborgd door de handmatig aan te draaien schroefklemmen bij de overgang naar het pistool en ronde borstel.. Het werkt bijna zonder te spatten, hetgeen een prettige bijkomstigheid is. Kortom: een goede aanrader

  Makelijk hulpmiddel voor grote oppervlakken.

  Ideaal schoonmaken voor grote oppervlakte tuin. Is makkelijk te gebruiken, zijn er tevreden over. Aanrader.!

  Super handig en schoon Kärcher hulpstuk!

  Een prima artikel om snel een relatief groot oppervlak te reinigen. Heel groot voordeel van dit hulpstuk is dat je zonder noemenswaardig spatten je terrasvloer kunt reinigen, omdat het water onder de kap van het hulpstuk blijft. Niet alleen spatvrij van water, maar ook van het vuil wat je met dit hulpstuk losschrobt van de vloer!! Voor ons een enorme pré, want wij reinigen o.a. de poreuze rubberen tegels van een dakterras waar we snel last hebben van groene aanslag. Voor ons dus een groot voordeel om tussendoor nog even de Kärcher te pakken zonder je helemaal in laarzen en regenbroek te hoeven hullen. Beslist een aanrader.

  toegevoegd aan winkelmand