Kärcher SC3 Easyfix stoomreiniger, Geel

  KärcherSC3 Easyfix stoomreiniger

  152.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher SC3 Easyfix stoomreiniger

  De Kärcher SC3 Easyfix stoomreiniger is de ideale schoonmaakhulp voor in jouw huis. En je nog geen minuut te wachten voordat je aan de slag kunt. De SC 3 EasyFix is in slechts 30 seconden opgewarmd. Ook de continu bijvulbare watertank en de automatische ontkalking van het water besparen tijd. Het Easyfix vloermondstuk met flexibel gewricht en maakt met de lamellentechnologie glanzend schoon. Met het handige klittenbandsysteem zet je de bodemdoeken van microvezel snel en eenvoudig vast op de vloermond en haal je ze er zonder contact met het vuil weer vanaf. De stoomhoeveelheid kan worden aangepast aan het oppervlak en de vervuiling met de stoomcontrole met 2 niveaus. Hij laat zowel tegels, kookplaten en afzuigkappen als kleine voegen en plinten schitterend schoon achter. Ook hardnekkige vervuiling wordt snel verwijderd. Dit krachtige apparaat maakt schoonmaakmiddelen overbodig, hij doodt bacteriën tot wel 99,99% door middel van stoom! De SC3 Easyfix reinigt alle harde oppervlakken, frist je kleding op en is zelfs geschikt om de diepvriezer te ontdooien en schoon te maken. Plekken die je liever niet met je handen aanraakt zoals het toilet, de gootsteen maar ook lastige hoeken in de badkamer: deze krachtpatser draait er zijn hand niet voor om.

  Alles-in-één stoomreiniger
  Maar daar houden zijn talenten niet op. De stoomreiniger SC3 Easyfix is bijzonder veelzijdig. Zo kun je ‘m ook gebruiken om je oven te reinigen en kalkaanslag te verwijderen. De stoomreiniger heeft een hoge stoomdruk van 3.5 bar die je eenvoudig in 2 standen kunt regelen. Het opbergvak voor accessoires en de parkeerstand voor het vloermondstuk maken de uitrusting compleet.

  Met o.a.:
  - Reinigen van harde oppervlakken
  - Reinigen van de badkamer, de gootsteen en oven
  - Reinigen van textiel
  - Verwijderen van kalkaanslag
  - Parkeerstand
  - Opbergvak voor accessoires
  - Stoomregulatie in 2 levels
  - Opbergmogelijkheid voor toebehoren (achterzijde)
  - Vermogen: 1900 watt
  - Tankinhoud: 1.0 liter
  - Stoomdruk: 3.5 bar
  - Accessoires: Puntsproeier, handsproeier met microvezel overtrek, ronde borstel, 2 stoombuizen, vloermondstuk EasyFix met klittenband microvezeldoek.
  - Bedrijfsklaar: 30 seconden
  - Totaal te reinigen oppervlak/tankinhoud: ± 75 m²
  - Gewicht: 3,1 kg
  - Hxbxd: 253x236x360 mm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie