overzicht
Kärcher SC1 Easyfix 2 in 1 stoommop, Gee

  KärcherSC1 Easyfix 2 in 1 stoommop

  84.99
  18 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher SC1 Easyfix 2 in 1 stoommop

  De handzame Kärcher 2-in-1 stoommop SC 1 EasyFix (met vloerreinigingsset) kan overal in het huishouden worden gebruikt en reinigt volledig zonder chemische producten. Nu ook je vloeren blinkend schoon! Of het nu gaat om armaturen, tegels, kookplaten of afzuigkappen! Je krijgt bij de standaard hulpstukken - de puntsproeier, de powersproeier, de handsproeier met doekje, 2de ronde borstel en 2 stoombuizen, maatbeker, vloermondstuk EasyFix met klittenband microvezeldoek zodat je gemakkkelijk zonder te bukken je vloer kunt reinigen. Deze handstomer verwijdert niet alleen hardnekkig vuil, kalkresten en vetvervuiling. Ook doodt de SC1 Premium 99.9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten zonder chemische middelen. De handstomer is binnen 3 minuten inzetbaar en je kunt ± 20 m² mee schoonmaken. Stoom stopt binnen 3 seconde na het loslaten van de knop. Het apparaat is klein en compact daardoor erg makkelijk te gebruiken in huis. Het heeft een korte opwarmtijd van maar liefst 3 minuten. En er zit een kinderslot op voor bescherming. En tot slot ligt dit model dankzij het ergonomisch design gemakkelijk in de hand.

  Met o.a.:
  - Model type: handstoomreiniger
  - Vermogen: 1200 watt
  - Stoomwerkdruk: 3.0 bar
  - Inhoud reservoir: 0.25 liter
  - Snoerlengte: 4 meter
  - Accessoires: Puntsproeier, handsproeier met microvezel overtrek, ronde borstel, 2 stoombuizen, maatbeker, vloermondstuk EasyFix met klittenband microvezeldoek
  - Totaal te reinigen oppervlak/tankinhoud: ± 20 m²  
  - Garantietermijn 2 jaar

  Afmetingen en gewicht
  - Afmeting (hxbxl): 186x127x321 mm
  - Gewicht: 3100 gram
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.4(18 reviews)
  Meest recent

  Extra handje

  Je kunt het zo gek niet bedenken maar hij maakt het schoon. Geen een oppervlakte is te moeilijk. Had ik veel eerder aan moeten schaffen. Top

  krachtige reiniger

  Krachtige stoom, wel een klein reservoir waardoor je snel moet bijvullen. Ik gebruik m vooral voor de vloer, geweldig! de handborstel met microvezeldoek is wat anders in gebruik dan ik had verwacht maar neemt niets weg van de krachtige stoom!

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Goede handzame reiniger

  Het is een makkelijk apparaat om schoon te maken. Nadelen zijn dat hij grotendeels rechtop gehouden moet worden waardoor je niet in alle hoekjes kan komen en het reservoir is niet groot. Voordeel is dat je een aantal dingen in huis veel sneller, beter en makkelijker schoon krijgt.

  1 persoon vond dit nuttig

  Easy cleaner met ook wat nadelen

  Mede door de naam van het product "easy" dacht ik dat is iets voor mij. Ik was op zoek naar een schoonmaakhulp waarmee ik snel mijn huis weer fris zou kunnen krijgen en toch niet zoveel schoonmaakmiddelen hoef te gebruiken. Het apparaat is inderdaad easy aan de praat te krijgen. Je hebt hem snel in elkaar en kunt redelijk snel aan de slag. Alleen is het reservoir wel erg klein waardoor je alleen kleine klusjes er mee kan doen, want als hij leeg is moet je eerst wachten totdat hij afgekoeld is voordat je de dop los kan draaien. Hierdoor is het niet een kwestie van even bijvullen een door. Daarnaast vind ik het snoer ook wat aan de korte kant. Het schoonmaakresultaat is verder wel prima. Kortom, ik zou mensen toch adviseren om voor een iets uitgebreidere versie te gaan dat deze aangezien het easy wat mij betreft tegenvalt.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Gemakkelijk te bedienen

  Ik wilde dit apparaat graag hebben, omdat ik vlekken in de bank heb. Ook hebben wij jonge kinderen, waardoor er vaak gedweild moet worden. Het apparaat is erg handzaam en gemakkelijk om te zetten, voor andere doeleinden. De vloer is zomaar schoon en droog. Ook is hij snel warm genoeg om te kunnen stomen. Alleen mijn snoer was niet altijd lang genoeg en op het laatst wordt het indrukken van het knopje zwaar. Deze moet je ingedrukt houden, om stoom te krijgen.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Maakt goed, érg goed schoon!!

  Ik gebruik hem nu 3 weken en we zijn met een verbouwing bezig, veel stof en vuil dus, maar de vloer, en ramen, gaan goed schoon! En direct droog erna! Geen schoonmaakmiddelen, ideaal. Alleen die knop gaat best zwaar om de stoom te laten komen, verder is alles een dikke 10!

  ook geplaatst op kaercher.cn

  veelzijdig apparaat

  Ik wilde het product vooral graag hebben om mijn natuursteen vloer te kunnen reinigen. Ik heb het idee dat er met gewoon dweilen toch nog vrij veel vuil achterblijft en dat het met een stoomreiniger beter zou worden. Bovendien leek het me ook een handig apparaat om bijv. de badkamer schoon te maken of de keuken. Ik heb het apparaat vooral gebruikt voor de vloer, maar was toch niet echt tevreden over het resultaat. Het vuil wordt wel losgeweekt door de stoom, maar ik had niet het idee dat het echt veel schoner werd. Bovendien was het reservoir erg snel leeg, tussendoor moet het apparaat helemaal afkoelen om bijgevuld te kunnen worden (anders gaat de schroefdop niet open ivm veiligheid) en dit neemt vrij veel tijd in beslag. Zeker bij het schoonmaken van de badkamer was het niet echt handig. Wat wel goed ging is om met het spuitmondje kleine stukken onder handen te nemen. Bijv. in de keuken het schoonmaken van hoekjes waar je normaal niet makkelijk bij kan. Ik had bijv. de overloop van de gootsteen gedaan en hier zat echt veel vuil wat nu goed werd losgeweekt, dit was me zonder dit apparaat nooit gelukt zonder agressieve schoonmaakmiddelen. Het ontwerp van het apparaat is wel doordacht, de hulpstukken kunnen makkelijk verwisseld worden. Wat ik wel jammer vind is dat er geen opbergmogelijkheid voor de hulpstukken is. Nu ben ik bang dat er onderdelen zoek raken. Een opbergmogelijkheid zou handig zijn. Kortom, een veelzijdig apparaat, eenvoudig in gebruik en krachtige stoom, het enige nadeel is dat het reservoir snel leeg raakt.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Doet zijn werk

  Nu twee weken aan de slag met de Kärcher en begin er nu wat handigheid in te krijgen . Hij is handzaam maar niet echt licht , indrukken van de stoomknop is zwaar na een tank leeg dweilen dan is mijn duim lam. De inhoud van het tankje is net genoeg voor een dweilbeurt van de halve woonkamer maar bijvullen gaat makkelijk en hij is ook zo weer op temperatuur . Snoer is ook aan de korte kant alhoewel als ik het einde van het snoer bereikt heb is de tank leeg dus moet ik toch loskoppelen . De resultaten zijn super schone vloer zonder zeep en alle voegen in de badkamer zijn weer wit zonder enige moeite.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Handig schoonmaakapparaat

  Handzame reiniger voor de meeste voorwerpen in huis.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Streeploze parket en laminaatvloer, lamme duim

  Wij zijn tevreden over het reinigingsresultaat van dit product. Wij hebben in huis zowel plavuizen als parket als laminaat en alle drie de vloersoorten werden goed en streeploos schoon. De badkamervoegen tussen de tegeltjes werden ook goed gereinigd door gebruik te maken van het kleine opzetstukje. Ook heb ik het op het banktextiel gebruikt, wat ook een goed resultaat opleverde. Met name de geurtjes gingen goed weg uit het textiel. Nadelen van het product: - 1 dosering water is goed voor slechts 20m2 vloer, waardoor je het vaak moet bijvullen voor het hele vloeroppervlak. - Je krijgt een lamme duim van het vasthouden van knop waarmee het stomen aan gaat. We begrijpen niet waarom hier niet iets voor gemaakt is. - De stekker is kort waardoor je het per kamer in een ander contact moet stoppen. Al met al: een goed product, maar met een langere stekkerkabel, handigere stoomknop en groter waterreservoir was het een perfect product geweest!

  ook geplaatst op kaercher.cn

  toegevoegd aan winkelmand