Kärcher SC 5 EasyFix Iron stoomreiniger, Geel
 • uitverkocht

  KärcherSC 5 EasyFix Iron stoomreiniger

  398.26
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Kärcher SC 5 EasyFix Iron stoomreiniger

  Met de Karcher SC 5 IRON EasyFix stoomreiniger maak jij eenvoudig jouw hele huis schoon. Het heeft een krachtige stoomdruk van 4,2 bar. Bij de bijbehorende stoomstrijkijzer wordt daarmee de strijktijd met de helft verminderd. Het apparaat werkt niet op chemische middelen, maar enkel op water. Daardoor is hij milieuvriendelijk en veilig te gebruiken op gevoelige oppervlakken en op vloeren waarop baby’s kruipen en huisdieren lopen. Het verwijdert 99,99% van alle huishoudelijke bacteriën van gewone huishoudelijke, harde oppervlakken.

  De toebehoren
  Bij de stoomreiniger zitten verschillende zuigmonden en accessoires geleverd: vloer- en handzuigmond, hand-, puntstraal-, powersproeier, kleine ronde borstel en strijkijzer. Ook krijg je er een microvezel-vloerdoek en microvezel overtrek voor de handsproeier bij. Om de microvezeldoeken van het mondstuk te vervangen, hoef je jouw handen niet vies te maken. De doek zit vast met een klittenbandsysteem en door met jouw voet op het label te gaan staan, kan je hem eenvoudig loshalen. De EasyFix vloermondstuk is flexibel, waardoor hij volgens de lamellentechnologie, erg efficiënt werkt. Met de Carpet glider fris je tapijtvloeren eenvoudig op.

  VapHydro-functie
  De stoomreiniger beschikt over de VapoHydro-functie, wat hardnekkig vuil in een mum van tijd verwijdert en vervolgens ook wegspoelt. Het heeft drie vermogensstanden. Je kunt het dus afstellen op het oppervlak en het soort vuil, voor betere reinigingsresultaten.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie