Kärcher SC 4 EASYFIX stoomreiniger, N.v.t.

  KärcherSC 4 EASYFIX stoomreiniger

  313.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher SC 4 EASYFIX stoomreiniger

  SC 4 EasyFix Ironstoomreiniger met EasyFix vloermondstuk en stoomstrijkijzer. Incl. permanent navulbaar, afneembaar waterreservoir voor ononderbroken reiniging.
  De veelzijdige SC EasyFix Iron is een stoomreiniger zonder chemische reinigingsmiddelen en kan overal in huis gebruikt worden. Je kunt de stoomregeling naar eigen inzicht aanpassen voor elke ondergrond, verwijdert 99% van de gewone huishoudelijke bacteriën van huishoudelijke oppervlakken. Met zijn vele accessoires kun je het hele huis schoonmaken, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

  Het EasyFix-vloermondstuk maakt indruk met een flexibele voeg voor uitstekende ergonomie en lamellentechnologie voor perfecte reinigingsresultaten. Dankzij het handige klittenbandsysteem kan de microvezeldoek eenvoudig en snel aan het vloermondstuk worden bevestigd en weer worden verwijderd zonder in contact te komen met vuil. Het uitneembare waterreservoir kan permanent worden bijgevuld - voor ononderbroken reiniging. Verdere uitrustingsdetails: geïntegreerd kabelopbergvak, opbergvak voor accessoires, parkeerpositie voor het vloermondstuk. Continu hervulbaar met afneembare watertank oftewel non-stop reiniging en comfortabel bijvullen van het water.

  Vloerreinigingsset EasyFix met flexibel scharnier op het mondstuk en klittenband om de vloerdoek eenvoudig te bevestigen
  Optimale reinigingsresultaten op verschillende harde vloeren in het huishouden dankzij efficiënte lamellentechniek. Doeken vervangen zonder in contact te komen met vuil en vloerreinigingsdoeken eenvoudig bevestigen met klittenband. Maakt lastig bereikbare plekken goed toegankelijk dankzij de verlengslang.

  Geïntegreerde opbergruimte voor de kabel
  Kabel en toebehoren veilig opbergen.

  Multifunctionele toebehoren
  Verschillende oppervlakken efficiënt reinigen met vloermond, handsproeier, ronde borstel, enzovoort.

  Vloerdoek en overtrek voor handzuigmond van hoogwaardig microvezel
  Voor grondig schone resultaten en een betere verwijdering en opname van het vuil.

  Voor grondig reinigen
  Een vergrendelsysteem voorkomt ongewenst gebruik door kinderen.

  Stoomregeling op de handgreep
  Het stoomvolume kan individueel worden aangepast aan het oppervlak en de vervuiling.

  Het apparaat in- en uitschakelen is eenvoudig
  lees meer

  Specificaties

  Garantie