Kärcher OS 3.220 zwenksproeier

  KärcherOS 3.220 zwenksproeier

  17.99

  Kärcher OS 3.220 zwenksproeier

  De Kärcher OS 3.220 zwenksproeier is geschikt voor het bewateren van middelgrote tot grote oppervlakten en is zeer gemakkelijk aan te sluiten. De tuinsproeier is te gebruiken met de meest voorkomende tuinslangen en kan dankzij de gele schakelaars aan de zijkant makkelijk in de breedte worden aangepast. Het voordeel hiervan is dat je een bepaalde zijde kunt afsluiten voor de watertoevoer als het hier niet nodig is.

  Instelling
  Je hebt op de sproeier de keuze op welke druk je deze wilt gebruiken. Bij de werking op 2 bar heeft de sproeier een bereik van 5 - 14 meter, maar bij een werkdruk van 4 bar kan deze maar liefst 17 meter besproeien. Daarnaast kun je ook de werkbreedte van de sproeier aanpassen door simpelweg de kap over deze zijde heen te plaatsen.

  Bevestiging
  Als je de sproeier op de hoogte werkdruk zult gebruiken, kan het zijn dat hier nogal wat kracht bij vrijkomt. Hiervoor wordt de sproeier geleverd met twee ijzeren pinnen aan weerszijden. Deze pinnen kun je in de grond steken, waardoor je zeker weet dat de sproeier altijd blijft staan.

  Kenmerken:
  - Materiaal: Kunststof
  lees meer

  Specificaties

  Max. sproeioppervlak (m2)220
  Max. reikwijdte (m)17
  MerkKärcher
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  EAN4039784426337
  artikelnummer16-171-149
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.